Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 11324
Resolució de la consellera d’Administracions Públiques i Modernització de 10 de novembre de 2020 per la qual s’aprova la llista provisional de persones admeses i excloses en el procediment selectiu per a l’ingrés al cos d’advocacia de l’Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, amb expressió de la causa d’exclusió, convocat per la resolució d’11 de setembre de 2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució de 5 de març de 2019 es varen aprovar les bases generals que han de regir els processos selectius per a la cobertura de les places vacants de personal funcionari de l'àmbit dels serveis generals previstes en les ofertes públiques d'ocupació de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. Mitjançant Acord del Consell de Govern de 20 de desembre de 2019 es va aprovar l'oferta d'ocupació pública per a l'any 2019 corresponent al personal funcionari de l'àmbit dels serveis generals al servei de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, entre les quals s'inclouen tres places de torn lliure corresponents a l'illa de Mallorca del cos d'advocacia de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 171, de 21 de desembre).

3. Mitjançant la resolució d'11 de setembre de 2020 (BOIB núm. 161, de 17 de setembre de 2020) es va aprovar la convocatòria, les bases, el temari, els exercicis, el barem de mèrits i es designa el Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés al cos d'advocacia de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

4. En data 7 d'octubre de 2020 va finalitzar el termini previst per presentar les sol·licituds per participar a l'esmentat procés selectiu.

Fonaments de dret

1. L'article 6.3 c) de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. La base 7.1 de la Resolució de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, de 5 de març de 2019, per la qual s'aproven les bases generals que han de regir els processos selectius per a la cobertura de les places vacants de personal funcionari, de l'àmbit dels serveis generals, previstes a les ofertes públiques d'ocupació que aprovi la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot l'anterior dict la següent,

Resolució

1. Aprovar i publicar en el BOIB, en el tauler d'anuncis de l'EBAP i a la pàgina web “www.oposicions.caib.es” la llista provisional de persones aspirants admeses a les proves selectives per a l'ingrés al cos d'advocacia de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, convocades per la Resolució d'11 de setembre de 2020 (BOIB núm. 161, de 17 de setembre de 2020).

Aquesta llista és la prevista a l'annex 1 d'aquesta Resolució.

2. Aprovar i publicar en el BOIB, en el tauler d'anuncis de l'EBAP i a la pàgina web “www.oposicions.caib.es” la llista provisional de persones aspirants excloses, amb expressió de la causa d'exclusió, a les proves selectives per a l'ingrés al cos d'advocacia de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, convocades per la Resolució d'11 de setembre de 2020 (BOIB núm. 161, de 17 de setembre de 2020).

Aquesta llista és la prevista a l'annex 2 d'aquesta Resolució.

En tot cas, amb la finalitat d'evitar errors i, si se'n produeixen, de possibilitar-ne l'esmena dins el termini establert i en la forma escaient, les persones interessades han de comprovar no només que no figuren en la relació de persones excloses sinó que, a més, els seus noms consten en la relació pertinent de persones admeses.

Per esmenar el possible defecte o adjuntar el document que sigui preceptiu, les persones excloses o omeses disposen d'un termini de 10 DIES HÀBILS comptadors des de l'endemà que s'hagi publicat aquesta Resolució en el BOIB. Es considerarà que les persones que no compleixin aquest requeriment desisteixen de la seva sol·licitud.

Palma, 10 de novembre de 2020

La consellera d' Administracions Públiques i Modernització

Isabel Castro Fernández

 

ANNEX 1

 

 

LLISTA DE PERSONES ASPIRANTS ADMESES

 

 

COS D'ADVOCACIA MALLORCA TORN LLIURE

 

 

NOM I LLINATGES

DNI

ALAMINOS BARCELO, MARINA

***6135*

ALBALA VELASCO, ARTURO

***8499*

CAÑAS OLIVER, ANTONIO

***3249*

COLL POL, DAVID

***7362*

DELFONT CABRERO, MARÍA

***0761*

DURAN POO, AITOR ANDONI

***1418*

EL HARRAK MORENO, MIRIAM

***0509*

FIGUEROLA ROVIERA, FRANCISCA

***6835*

GARCIA CANALS, NURIA

***8813*

GELABERT MAYRATA, CRISTINA

***2189*

MASDEU PEREZ, ANA

***4255*

MESTRES MAZA, BERNARDO

***5400*

NEVADO FERRÀ, ALEJANDRO

***6396*

QUIROS SASTRE, MARIA MAGDALENA

***0843*

RAMIS PASCUAL, MARIA DEL MAR

***1692*

RIBAS FERRER, MARÍA DEL CARMEN

***5104*

SAMPOL BALLESTER, ENRIC

***9545*

TOMAS MARIN, ALVARO TAREK

***9443*

TOMAS MARIN, ROCIO MARIA

***9443*

 

ANNEX 1

 

 

LLISTA DE PERSONES ASPIRANTS EXCLOSES

 

 

COS D'ADVOCACIA MALLORCA TORN LLIURE

 

 

NOM I LLINATGES

DNI