Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FUNDACIÓ BALEAR D'INNOVACIÓ I TECNOLOGIA (FUNDACIÓ BIT)

Núm. 11317
Bases específiques que regiran el procés selectiu per contractar, amb caràcter d’interinitat en lloc vacant, un cap d’àrea de Govern Digital, referència GD02-20

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Primera.- La selecció es regirà per les indicacions recollides en la present convocatòria i en la normativa d'aplicació.

Segona.- S'ofereix un contracte d' interinitat en lloc vacant, grup de classificació A, amb jornada completa de 37,5 hores setmanals per prestar serveis com a Cap d'Àrea de Govern Digital a la Fundació Bit, centre empresarial de Son Espanyol, ParcBit de Palma.

Les tasques consisteixen en la coordinació i gestió del suport a les administracions publiques en el desenvolupament del Govern Digital així com la gestió de l'equip de feina de l'àrea.

La jornada habitual es distribueix entre les 8:00h a 15.30h amb un règim flexible d'entrada i sortida.

S'ofereix un salari brut anual de 36.770,77€ distribuït en dotze pagues.

Tercera.- El procés de selecció es realitzarà mitjançant una oferta d'ocupació pública amb la publicació al BOIB i els candidats/es hauran de complir els següents requisits:

Nacionalitat espanyola o alguna altra d'acord amb l'article 57 de l'E.B.E.P

Tenir 16 anys d'edat complerts i no haver arribat a l'edat de jubilació forçosa

No haver estat separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol administració pública, o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes; ni trobar-se inhabilitat de forma absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per exercir funcions similars a les que complien,  en el cas que haguessin estat separats, inhabilitats o acomiadats disciplinàriament. En el cas de ser de nacionalitat d'un altre Estat, no trobar-se inhabilitats o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu Estat i en els mateixos termes, a l'accés a un lloc de feina en una entitat del sector públic instrumental del Govern de les Illes Balears

Tenir les capacitats i aptituds físiques i psíquiques que siguin necessàries per a l'exercici de les funcions de la categoria laboral en què s'inclouen al lloc de feina que s'oferta.

Titulació universitària d' Enginyeria en Informàtica; Grau en Enginyeria Informàtica més Máster en Enginyeria Informàtica; Llicenciatura en Informàtica o titulació equivalent.

Coneixements de català, nivell C1.

2 anys d'experiència en gestió de projectes de Govern Digital o en funcions de desenvolupament de Govern Digital.

Quarta.- El procés de selecció es realitzarà per una Comissió de Selecció:

President: Juan Tramullas Vich (titular) Director Tècnic; Francisco Tous Llull (suplent) Cap Àrea TIC Innovació

Vocal: Jordi Llopis Femenías (titular) Coordinador equip SSPP; Domingo Sebastián Sastre (suplent) Tècnic Superior SSPP

Secretària: Raquel Díaz Martín (titular) Cap Àrea Recursos Humans; Sonia Plaza García (suplent) Tècnic Recursos Humans

Fase 1

Els aspirants hauran d'aportar la documentació justificativa (original i fotocòpia) a les oficines de la Fundació Bit, carrer Laura Bassi, s/n - Centre Empresarial Son Espanyol, Parc-Bit, en l'horari de 09:00h a 13:00h tot això sense perjudici de fer-ho en qualsevol de les formes previstes a la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

a. Sol·licitud de participació en el procés (a disposició en la web de la Fundació Bit: https://www.fundaciobit.org/category/ofertes-de-feina/ i a les oficines de l'entitat)

b. D.N.I. o en el cas de no tenir la nacionalitat espanyola, document acreditatiu de la personalitat (N.I.E. o targeta de residència)

c. Curriculum Vitae

d. Certificació de la titulació exigida en el punt 3

e. Nivell C1 de català. Acreditat mitjançant certificat, títol, diploma o equivalent, expedit o homologat per l'òrgan competent en matèria lingüística del Govern de les Illes Balears o equivalent.

Les persones interessades en participar a la convocatòria disposen de 7 dies hàbils per presentar la sol·licitud, comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. Finalitzat el termini per presentar les sol·licituds, es publicarà una llista provisional d'admesos i exclosos amb un termini de 5 dies hàbils per a esmenar les possibles omissions i/o deficiències.

El Gerent de l'entitat emetrà resolució amb la llista definitiva d'admesos i començarà la següent fase

Fase 2

Prova tipus test, amb 10 preguntes amb 4 respostes cadascuna. De cada pregunta solament una resposta de les quatre possibles serà correcta. A l'examen es demanaran preguntes extretes del següent contingut:

  • JavaSE Tutorial: http://docs.oracle.com/javase/tutorial/java/index.html
  • JEE 5 Tutorial: http://docs.oracle.com/javaee/5/tutorial/doc/
  • SQL Tutorial: http://www.w3schools.com/sql/default.asp

Aquesta prova tindrà una durada de 30 minuts. Cada pregunta tindrà una puntuació total de 0,4 punts. Les preguntes mal contestades restaran 0,133 punts, arrodonint al segon decimal.

Aquesta prova tindrà una puntuació màxima de 4 punts. Només els candidats que superin la prova de coneixements amb una puntuació de 2 o superior podran continuar amb el procés de selecció.

Fase 3

Es realitzarà la valoració dels següents mèrits:

Experiència professional en la gestió de projectes tant en empresa pública com en empresa privada: 0,05 per cada mes d'experiència, fins un màxim de 2 punts. L'experiència laboral es justificarà amb un informe de vida laboral, el Curriculum Vitae on s'especificarà els projectes i tecnologies que s'han desenvolupat així com el temps que s'ha treballat en ells i una declaració jurada de la veracitat de les dades.

Experiència professional com a programador en Administració Electrònica,  tant en empresa pública com en empresa privada: 0,05 per cada mes d'experiència, fins un màxim d'1,5 punts. L'experiència laboral es justificarà amb un informe de vida laboral, el Curriculum Vitae on s'especificarà els projectes i tecnologies que s'han desenvolupat així com el temps que s'ha treballat en ells i una declaració jurada de la veracitat de les dades.

Realització de cursos de formació i perfeccionament en metodologia Agile: 0,01 punts per cada hora de formació rebuda amb un màxim d'1 punt. Acreditat mitjançant certificat, títol, diploma o equivalent.

Coneixements d'anglès: C1 (0,15 punts) o C2 (0,25 punts)  amb un màxim de 0,25 punts. Acreditat mitjançant certificat, títol, diploma o equivalent, expedit o homologat per Escoles Oficials d'Idiomes (EOI), de les universitats, de l'EBAP, altres escoles d'administració pública,  per Cambridge University (CAE, Certificate in Advanced English) o CPE (Certificate of Proficiency in English) , per Trinity College London (ISE - Integrated Skills in English III o IV)

Coneixements de català: 0,25 punts per al nivell C2. Acreditat mitjançant certificat, títol, diploma o equivalent, expedit o homologat per l'òrgan competent en matèria lingüística del Govern de les Illes Balears o equivalent

Entrevista personal: Es valoraran les competències específiques que es requereixen per a la realització de la feina: Capacitat per gestionar un equip de treball, per aconseguir objectius i per adaptar-se ràpidament al entorn. Màxim d'1 punt.

Fase 4

Els barems s'establiran de la següent manera:

  • Prova de coneixements màxim de 4  punts segons allò establert a la fase 2
  • Experiència professional en la gestió de projectes, 0,05 punts per cada mes d'experiència, fins un màxim de 2 punts
  • Experiència professional com a programador en Administració Electrònica, 0,05 punts per cada mes d'experiència, fins un màxim d'1,5 punts
  • Realització de cursos de formació i perfeccionament en metodologia Agile, 0,01 punts per cada hora de formació rebuda amb un màxim d' 1 punt
  • Coneixement d'anglès, C1 (0,15 punts) o C2 (0,25 punts) punts amb un màxim de 0,25 punts
  • Coneixement de català, C2 (0,25 punts)
  • Entrevista personal , màxim d'1 punt

Conclosa la meritació, la comissió de selecció elaborarà una llista provisional amb les puntuacions que han obtingut els aspirants, amb indicació del nombre del document nacional d'identitat i s'obrirà un termini de cinc dies hàbils, des de l'endemà al de la publicació de la llista, per a la presentació d'al·legacions.

En el cas que varis candidats/es obtinguin la mateixa puntuació, el criteri per establir l'ordre de prelació a la puntuació final, serà el següent:

1. Ser dona, degut a la representació inferior al 40 %, del gènere femení en el grup de classificació A a la Fundació Bit, d'acord amb l'article 43 de la llei Llei 11/2016, de 28 de juliol, d'igualtat de dones i homes.

2. Puntuació d 'experiència professional en la gestió de projectes

3. Puntuació a l' entrevista personal

La comissió de selecció valorarà les al·legacions i elaborarà la llista definitiva que s'elevarà al Gerent per a la resolució definitiva del procés. Tota la informació del procés de selecció es publicarà a la web de la Fundació Bit https://www.fundaciobit.org/category/ofertes-de-feina i a les oficines de la Fundació Bit al ParcBit.

L'ordre jurisdiccional social és el competent per resoldre les controvèrsies derivades d'aquestes bases, d'acord amb la Llei 36/2011, de 10 d'octubre, reguladora de la jurisdicció social, sense que s' hi pugui interposar cap recurs en via administrativa ni cap reclamació prèvia a la via judicial social, sense perjudici que s'hi pugui presentar una reclamació davant l'òrgan que dicta aquestes bases.

Els criteris selectius han estat aprovats pel Gerent de la Fundació Bit

 

Palma, 13 de novembre de 2020

El gerent

Álvaro Medina Ballester