Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE CAPDEPERA

Núm. 11312
Aprovació definitiva modificació de l'Ordenança fiscal reguladora de la taxa per l'ocupació de terrnys d'ús públic amb taules i cadires amb finalitat lucarativa. Exp 3238

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovada provisionalment pel Ple de l'Ajuntament, en sessió 6 d'agost de 2020 la modificació de l'Ordenança fiscal reguladora de la taxa per l'ocupació de terrenys d'ús públic amb taules i cadires amb finalitat lucrativa, ha estat exposada al públic durant trenta dies hàbils sense que s'hagin presentat reclamacions. D'acord amb l'establert a l'article 17 del Real Decret Legislatiu 2/2004 pel que s'aprova el Text refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, l'acord s'entén definitivament adoptat i se'n publica el seu text íntegre.

Primer.- Modificar l'Ordenança fiscal reguladora de la taxa per l'ocupació de terrenys d'ús públic amb taules i cadires amb finalitat lucrativa establint la següent disposició addicional:

“ La present ordenança romandrà suspensa des de la declaració de l'estat d'alarma provocat pel covid-19, el 15 de març de 2020, fins el 31 de desembre de 2020.”

 

Capdepera, 13 de novembre de 2020

El batle

Rafel Fernández Mallol