Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT LLORENÇ DES CARDASSAR

Núm. 11297
Informació pública de reforma d’interior, ampliació de zona de pèrgoles i legalització de caseta-porxo del bar- cafeteria “Capitan Hook”

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant el present anunci es fa públic que en data 12/11/2020 14:45:32 s'ha dictat la resolució de Batlia número 738 amb el següent tenor literal:

“RESOLUCIÓ DE BATLIA NÚMERO 2020/738

INFORMACIÓ PÚBLICA  DE REFORMA D'INTERIOR, AMPLIACIÓ DE ZONA DE PÈRGOLES I LEGALITZACIÓ DE CASETA-PORXO DEL BAR- CAFETERIA “CAPITAN HOOK”

Número expedient: Activitats 2020/1 (G77)

Procediment:  ACT Instal·lació, accés i exercici activitats

Tipus d'activitat:  ACT.A/OBRA:Perma. menors amb obres que necessiten projecte

Promotor Activitat: CALA MORET SL

Promotor Obra: CALA MORET SL

Autor projecte Act: BAUZA PERELLO, GUILLERMO

Autor projecte obra: MORRO SERRA MORRO SLP

Denom. Activitat:  Cafeteries                              

Emplaçament:  PS MAR (SM), 11

Nucli:  Cala Millor

Ref. cadastral:  Urbana 3034404ED3833S 0001 PI

Descripció: BAR-CAFETERIA "CAPITAN HOOK". PROJECTE BÀSIC I D'EXECUCIÓ DE REFORMA D'INTERIOR, AMPLIACIÓ DE ZONA DE PÈRGOLES I LEGALITZACIÓ CASETA- PORXO DESTINADA A QUIOSCS DE BAR

Vist l'expedient tramitat.

RESOLC:

  1. Obrir termini d'informació pública del projecte de reforma d'interior, ampliació de zona de pèrgoles i legalització de caseta-porxo del bar-cafeteria “Capitan Hook”, projecte bàsic, d'execució i d'activitat, en compliment de l'article 41.2 c) de la Llei 6/2019 de modificació de la llei 7/2013 de règim jurídic d'instal·lació, accés i exercici d'activitats a les Illes Balears.

  2. Aquesta informació pública tindrà una durada de 10 dies i consistirà en la inserció de l'anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, i a la seu electrònica de l'Ajuntament (www.santllorenc.cat) on s'inclourà còpia del projecte d'obres i del projecte d'activitat.

Totes les persones interessades podran consultar la documentació al departament d'activitats (Plaça de l'Ajuntament núm. 1 de Sant Llorenç) en horari d'oficina (de les 8'00 a les 15'00 h).

 

Sant Llorenç des Cardassar, 16 de novembre de 2020

El batle Mateu Puigròs Sureda