Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SA POBLA

Núm. 11279
Extracte de l'aprovació de la convocatòria de Concurs Cartell Sant Antoni 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 533263

De conformitat amb el que es preveu en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet el qual pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions.

(http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index)

Primer. Finalitat

L'objecte d'aquestes bases és regular la concessió de premis amb la finalitat d'implicar la població en general en el procés de confecció i de tria del cartell que anuncia l'arribada de les festes de Sant Antoni de cada any.

Segon: Beneficiaris

Poden ser beneficiaris de la convocatòria totes les persones que compleixin amb els requisits de participació i que estiguin al corrent pel que fa a les obligacions tributàries amb l'Ajuntament de sa Pobla i amb l'AEAT, així com a les obligacions amb la TGSS, i no estiguin sotmeses en cap procediment sancionador incoat per aquest motiu.

Tercer. Bases reguladores:

Publicades al següent enllaç:

https://sapobla.eadministracio.cat/board/975b37c8-f59b-11de-b600-00237da12c6a/

Quart. Import:

Els treballs guanyadors rebran els premis següents:

  • 1r premi: Una ximbomba i 200 € en efectiu, per al cartell guanyador. L'obra guanyadora esdevindrà el cartell oficial de les festes de Sant Antoni 2021.
  • 2n premi: Una ximbomba i 100 €.
  • 3r premi: Una ximbomba i 50 €.

Els premis es lliuraran a les persones que n'han manifestat l'autoria, el dia de la presentació oficial del cartell, dins els actes programats per a les festes de Sant Antoni corresponent. El jurat també podrà declarar desert el premi, si considera que els treballs presentats no reuneixen la qualitat suficient per als objectius que inspiren la convocatòria del concurs. En qualsevol cas, la decisió del jurat serà inapel·lable.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds:

El termini per presentar les sol·licituds és de vint (20) dies naturals comptadors a partir del dia següent al de la publicació d'aquesta convocatòria en el BOIB.

 

Sa Pobla, 16 de novembre de 2020

El batle-president Llorenç Gelabert Crespí