Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 11278
Extracte de la convocatòria de subvencions per concurrència no competitiva a esportistes individuals del municipi d'Andratx en concepte d'ajuda per resultats o participació en competicions esportives oficials 2020 per un import de 11.000€

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovada per la Junta de Govern Local, en sessió ordinària celebrada dia 6 de novembre de 2020, CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS per concurrència no competitiva A ESPORTISTES INDIVIDUALS DEL MUNICIPI D'ANDRATX EN CONCEPTE D'AJUDA PER RESULTATS O PARTICIPACIÓ EN COMPETICIONS ESPORTIVES OFICIALS 2020 per un import de 11.000 €, i vist el Decret número 2020-3403 de correcció d'errors en el BOIB número 194 de 12 de novembre de 2020, es fa públic l'extracte publicat en la Base de dades Nacional de Subvencions:

EXTRACTE DE: CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS PER CONCURRÈNCIA NO COMPETITIVA A ESPORTISTES INDIVIDUALS DEL MUNICIPI D'ANDRATX EN CONCEPTE D'AJUDA PER RESULTATS O PARTICIPACIÓ EN COMPETICIONS ESPORTIVES OFICIALS 2020 PER UN IMPORT DE 11.000 €”

Codi de la Convocatòria: 532931

De conformitat amb el que es preveu en els articles 17.3.bi 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual pot consultar-se en la base de dades Nacional de Subvencions

(http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Beneficiaris.

Els beneficiaris d'aquestes subvencions són les persones físiques que compleixin els següents requisits:

  1. Esportistes federats de qualsevol edat que participin en diferents campionats d'àmbit autonòmic, nacional o internacional durant la temporada 2019/2020 sempre que aquests no tinguin caràcter professional.

  2. Que estiguin empadronats i amb residència legal en el municipi d'Andratx amb un mínim d'un any d'antiguitat.

  3. No incórrer en algun dels supòsits establerts en l'article 13.2 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, Llei General de subvencions.

  1. Trobar-se al corrent de les obligacions amb la Seguretat Social, de les obligacions tributàries amb el *AEAT i amb l'Ajuntament d'Andratx. A tal objecte, una vegada finalitzat el període de la presentació de les sol·licituds, el Tresorer de l'Ajuntament expedirà d'ofici certificació acreditativa de si els peticionaris estan al corrent de les seves obligacions fiscals amb aquest Ajuntament i de si són o no deutors del mateix per qualsevol or concepte no tributari.

Els peticionaris que no estiguessin al corrent de les seves obligacions, tindran 5 dies hàbils per a corregir la deficiència detectada.

En el cas que l'esportista sigui menor d'edat, la sol·licitud haurà de realitzar-la els seus pares o tutor legal.

Segon. Objecte.

L'objecte d'aquesta convocatòria és regular ajudes i subvencions públiques per a promocionar la pràctica de l'esport local que concedeix l'Ajuntament d'Andratx durant l'any 2020. Concretament, es pretén fomentar la participació dels esportistes locals en competicions oficials d'àmbit autonòmic, estatal i internacional durant l'any 2020, comprenent les competicions celebrades entre els mesos d'agost de 2019 fins a octubre de 2020.

A fi de la present convocatòria, s'entendran competicions oficials, les següents:

a) Campionat de Mallorca.

b) Campionat de Balears.

c) Campionats d'Europa o mundials.

d) Excepcionalment, competicions nacionals o internacionals similars o de rellevància significativa, sempre que aquella similitud o rellevància sigui degudament justificada pel Tècnic superior d'Esports de l'Ajuntament d'Andratx.

Tercer. Bases reguladores.

Ordenança General de Subvencions de l'Ajuntament d'Andratx.

http://www.caib.es/eboibfront/es/2017/10643?&p_numero=10643

Quart. Quantia

Durant l'exercici pressupostari 2020, es destina la quantitat de 11.000,00 euros a les subvencions objecte d'aquesta convocatòria, amb càrrec a l'aplicació pressupostària 341.48918.

L'import de la subvenció tindrà el caràcter d'import cert, serà una quantia fixa tenint en compte els següents punts:

  1. Per classificació (aparèixer en la classificació final independentment del resultat) en:

    1. Campionat de Mallorca (75.-€)

    2. Campionat de Balears (150.-€)

    3. Prova Nacional equivalent (200.-€)

    4. Campionat d'Espanya (300.-€)

    5. Campionat d'Europa, Mundial o equivalent (400.-€)

  2. Per resultats en les competicions oficials objecte d'aquesta subvenció:

    1. Podi (2n-3r) Campionat de Mallorca (150.-€)

    2. Podi (2n-3r) Campionat de Balears (250.-€)

    3. Podi (2n-3r) Prova Nacional equivalent (300.-€)

    4. Podi (2n-3r) Campionat d'Espanya (400.-€)

    5. Podi (2n-3r) Campionat d'Europa, mundial o equivalent (500.-€)

    6. Campió/a de Mallorca (200.-€)

    7. Campió/a de Balears (350.-€ més 150.-€ si és en categoria absoluta)

    8. Campió prova Nacional o equivalent (400.-€ més 150.-€ si és en categoria absoluta)

    9. Campió/a d'Espanya (600.-€ més 300.-€ si és en categoria absoluta)

    10. Campió/a d'Europa, mundial o equivalent (800.-€ més 400.-€ si és en categoria absoluta)

• Els imports no són acumulables tenint-se en compte només la classificació de major categoria i que li correspongui la major quantia.

Les subvencions concedides conforme a aquesta convocatòria, ho seran mitjançant el procediment de concurrència no competitiva, de manera que seran subvencionades totes les sol·licituds que compleixin els requisits que s'estableixen, i, per tant, no és necessària la comparació entre les sol·licituds. Les sol·licituds es podran resoldre individualment, encara que no hagi finalitzat el termini de presentació d'aquestes, a mesura que aquestes entrin en el registre de l'Ajuntament d'Andratx.

Si s'esgota el crèdit destinat a la convocatòria abans de finalitzar el termini de presentació de sol·licituds, s'ha de suspendre la concessió de noves ajudes, mitjançant resolució que es publicarà en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Cinquè. Termini de presentació de les sol·licituds

La presentació i contingut de les sol·licituds s'ha simplificat per a agilitzar la tramitació en aplicació de l'art. 25 del Decret llei 8/2020, de 13 de maig, de mesures urgents i extraordinàries per a l'impuls de l'activitat econòmica i la simplificació administrativa en l'àmbit de les administracions públiques de les Illes Balears per a pal·liar els efectes de la crisi ocasionada per la COVID-19.

Les sol·licituds de subvenció es podran presentar a partir de l'endemà a la publicació del BOIB d'aquesta convocatòria i el termini serà de deu dies hàbils o fins que s'esgoti el crèdit de la convocatòria. Considerant-se vàlidament presentades aquelles instàncies que van ser presentades dins del termini legal conseqüència de la publicació de la convocatòria en el BOIB número 194 de 12 de novembre de 2020 sense ser necessària la seva nova presentació.

Es poden presentar en el Registre de l'Ajuntament d'Andratx (Av. De la Cúria 1, Andratx). Així mateix, també es poden presentar en els llocs establerts en l'apartat 4 de l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Si la sol·licitud s'envia per correu, s'ha de presentar en Correus amb el sobre obert perquè la segellin amb la finalitat d'acreditar que s'ha enviat dins del termini fixat en la convocatòria.

Si la sol·licitud no compleix els requisits establerts en la convocatòria, l'òrgan gestor ha de requerir a la persona interessada perquè ho esmeni en el termini màxim i improrrogable de 10 dies hàbils, amb la indicació que, si no ho fa, es considerarà que ha desistit de la sol·licitud, amb la resolució prèvia que ha de ser dictada en els termes que preveu l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Presentar la sol·licitud de subvenció, suposa que la persona sol·licitant autoritza l'Ajuntament d'Andratx per a obtenir l'acreditació de les circumstàncies d'estar al corrent de les obligacions tributàries, amb la Seguretat Social, amb l'Ajuntament d'Andratx a través de certificats telemàtics i, en aquest cas, no cal aportar cap certificat. Si la persona sol·licitant denega expressament aquesta autorització, els haurà d'aportar juntament amb la sol·licitud.

En tractar-se de subvencions de quantia inferiors a 3.000 €, aquests certificats es poden substituir per una declaració responsable que acredita que es troba al corrent amb les obligacions tributàries i amb la Seguretat Social, la qual substitueix la presentació dels corresponents certificats acreditatius d'aquesta condició, segons el que s'estableix en l'art. 10.4 de l'Ordenança General de Subvencions.

 

Andratx, 13 de novembre de 2020

El regidor d'Esports i Festes Abilio García Sánchez