Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SA POBLA

Núm. 11273
Extracte de l'aprovació de la convocatòria de bases que regeixen la concessió d’ajudes de l’Ajuntament de Sa Pobla per a la pràctica esportiva d’infants i joves fora de l’horari escolar 2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 533335

De conformitat amb el que es preveu en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet el qual pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions.

(http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index)

Primer. Finalitat

L'Ajuntament de sa Pobla, vol fomentar la pràctica esportiva amb aquesta convocatòria d'ajudes, la finalitat de la qual és la concessió de beques per al foment de la pràctica esportiva dels infants i joves amb menys recursos econòmics, a través de la subvenció en un percentatge de les quotes dels clubs esportius i altres centres esportius.

Segon: Beneficiaris

En poden ser beneficiaris els infants i joves que tinguin entre 3 i 16 anys, o que els compleixin dins el 2020, i que practiquin algun tipus d'activitat física o esportiva, com estableix la base quarta.

Per poder atorgar la subvenció és condició imprescindible que la unitat familiar compleixi els requisits que es detallen en aquestes bases i en la convocatòria corresponent o trobar-se en alguns dels supòsits següents:

- En situació de vulnerabilitat social i/o econòmica.

- Trobar-se en situació de desocupació i figurar inscrits en l'oficina de demanda d'ocupació.

- Haver resultat afectada per un ERTO o un cessament parcial de l'activitat laboral amb motiu de la crisi derivada del COVID 19.

Tercer. Bases reguladores:

Publicades al següent enllaç:

https://sapobla.eadministracio.cat/board/975b37c8-f59b-11de-b600-00237da12c6a/

Quart. Import:

Se subvencionarà un percentatge de les despeses de l'activitat (preu anual de l'activitat esportiva) en funció de la renda per càpita mitjana, per membre de la unitat familiar, d'acord amb la taula següent:

RENDA PER CÀPITA MITJANA

% subvencionable de la despesa

CONDICIONANT

% subvencionable de la despesa

De 0 a 6.000,00€

75%

ERTO. ERE, atur o cessament de l'activitat econòmica

90%

De 6.001,00€ a 10.000,00€

50%

ERTO. ERE, atur o cessament de l'activitat econòmica

70%

De 10.001,00€ a 15.000,00€

30%

ERTO. ERE, atur o cessament de l'activitat econòmica

50%

Les despeses de l'activitat que es tindran en compte són el cost de la matrícula i les quotes.

Quedarà a càrrec de la persona física sol·licitant l'aportació de la resta del cost, directament o bé per cofinançament de tercers (ens públics o privats).

La quantitat màxima individual de la subvenció, que s'atorgarà per a cada sol·licitant serà de 300 €.

 

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds:

El període per presentar les sol·licituds es de 15 dies naturals comptadors a partir del dia següent al de la publicació d'aquesta convocatòria en el BOIB. Si el darrer dia d'aquest termini és dissabte, diumenge o festiu, s'entendrà prorrogat fins al primer dia hàbil següent. No es pot presentar cap model de sol·licitud de subvenció fora del termini establert.

 

Sa Pobla, 16 de novembre de 2020

El batle-president

Llorenç Gelabert Crespí