Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, UNIVERSITAT I RECERCA

Núm. 11270
Resolució del director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors de 12 de novembre de 2020 per la qual es modifica la designació de les persones que han d’actuar com a membres de les comissions d’avaluació en el procediment d’acreditació de competències professionals convocat mitjançant la Resolució del conseller d’Educació, Universitat i Recerca de 5 de desembre de 2019

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

  1. El Reial decret 1224/2009, de 17 de juliol, de reconeixement de les competències professionals adquirides per experiència laboral, preveu que les tasques d'assessorament i d'avaluació les exerceixin les persones habilitades a aquest efecte per les administracions competents.

  2. El Decret 55/2011, de 20 de maig, regulador de l'estructura organitzativa del procediment de reconeixement de les competències professionals adquirides per l'experiència laboral o vies no formals de formació a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, designa en l'article 3.1 l'Institut de les Qualificacions Professionals (IQPIB) com a òrgan encarregat de desenvolupar l'estructura organitzativa responsable del procediment, així com de gestionar i coordinar el procediment d'avaluació i d'acreditació en l'àmbit de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. En l'article 3.2 f) estableix que l'IQPIB és l'òrgan responsable d'habilitar el personal assessor i avaluador i mantenir-ne el registre, així com de nomenar, per a cadascuna de les convocatòries, els professionals habilitats.

  3. En virtut de les competències atribuïdes en l'article 3.1 del Decret 104/2001, de 20 de juliol, de creació de l'Institut de les Qualificacions Professionals de les Illes Balears, aquest òrgan s'adscriu orgànicament a la direcció general competent en matèria de formació professional de la conselleria competent en matèria d'educació, i ha de dependre funcionalment de la mateixa direcció general i del Consell de Formació Professional de les Illes Balears.

  4. La Resolució del conseller d'Educació, Universitat i Recerca de 5 de desembre de 2019 per la qual es convoca el procediment per acreditar les competències professionals adquirides a través de l'experiència laboral o de vies no formals de formació corresponent al programa comú «PC00009» del Pla Anual de Polítiques per a l'Ocupació (PAPE) 2019, incloses en les unitats de competència de diverses qualificacions professionals, estableix en el punt vint-i-dosè de les bases de la convocatòria que la directora de l'IQPIB proposa les persones que han d'actuar com a assessors, avaluadors i membres de les comissions, i el director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors les nomena perquè actuïn com a tals en el procediment d'acreditació de competències professionals.

  5. La Resolució del director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors de 19 de desembre de 2019 per la qual es nomenen les persones que han d'actuar com a membres de les comissions d'avaluació en el procediment d'acreditació de competències professionals convocat mitjançant la Resolució del conseller d'Educació, Universitat i Recerca de 5 de desembre de 2019 estableix que, si hi ha causes justificades que alterin o impedeixin a alguna persona nomenada la realització de les seves funcions, s'ha de comunicar a l'IQPIB per escrit al més aviat possible.

  6. Aquesta mateixa Resolució també estableix que s'han de nomenar nous membres de les comissions d'avaluació en cas de necessitat, ja sigui per ampliació o per substitució d'algun membre.

  7. El 20 d'octubre de 2020, la directora de l'IQPIB posà en coneixement del director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors la relació de membres de comissions d'avaluació que han presentat la seva renúncia a seguir participant en el procediment.

Fonaments de dret

  1. El Decret 104/2001, de 20 de juliol, de creació de l'Institut de les Qualificacions Professionals de les Illes Balears (BOIB núm. 91, de 31 de juliol de 2001).

  2. El Reial decret 1224/2009, de 17 de juliol, de reconeixement de les competències professionals adquirides per experiència laboral (BOE núm. 205, de 25 d'agost de 2009).

  3. El Decret 55/2011, de 20 de maig, regulador de l'estructura organitzativa del procediment de reconeixement de les competències professionals adquirides per l'experiència laboral o vies no formals de formació a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 81, de 2 de juny de 2011).

  4. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques (BOE núm. 236, de 2 d'octubre de 2015).

  5. La Resolució del conseller d'Educació, Universitat i Recerca de 5 de desembre de 2019 per la qual es convoca el procediment per acreditar les competències professionals adquirides a través de l'experiència laboral o de vies no formals de formació corresponent al programa comú “PC00009” del Pla Anual de Polítiques per a l'Ocupació (PAPE) 2019 (BOIB núm. 166, de 10 de desembre de 2019).

  6. La Resolució del director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors per la qual es nomenen les persones que han d'actuar com a membres de les comissions d'avaluació en el procediment d'acreditació de competències professionals convocat mitjançant la Resolució del conseller d'Educació, Universitat i Recerca de 5 de desembre de 2019 (BOIB núm. 5, d'11 de gener de 2020).

Per tot això, dict la següent

Resolució

  1. Acceptar la renúncia d' Antònia Gayà Pascual com a presidenta de la comissió d'avaluació de la qualificació professional ADG309_3 Assistència a la Direcció i com a presidenta de la comissió d'avaluació de la qualificació professional ADG310_3 Assistència Documental i de Gestió de Despatxos i Oficines.

  2. Nomenar Mónica Vicens Márquez presidenta de la comissió d'avaluació de la qualificació professional ADG309_3 Assistència a la Direcció i presidenta de la comissió d'avaluació de la qualificació professional ADG310_3 Assistència Documental i de Gestió de Despatxos i Oficines en substitució d'Antònia Gayà Pascual.

  3. Fer cessar Mónica Vicens Márquez com a secretària de la comissió d'avaluació de la qualificació professional ADG309_3 Assistència a la Direcció i com a secretària de la comissió d'avaluació de la qualificació professional ADG310_3 Assistència Documental i de Gestió de Despatxos i Oficines.

  4. Nomenar Andreu Ros Homar secretari de la comissió d'avaluació de la qualificació professional ADG309_3 Assistència a la Direcció i secretari de la comissió d'avaluació de la qualificació professional ADG310_3 Assistència Documental i de Gestió de Despatxos i Oficines en substitució de Mónica Vicens Márquez.

  5. Fer cessar Andreu Ros Homar com a vocal de la comissió d'avaluació de la qualificació professional ADG309_3 Assistència a la Direcció i com a vocal de la comissió d'avaluació de la qualificació professional ADG310_3 Assistència Documental i de Gestió de Despatxos i Oficines.

  6. Acceptar la renúncia de Francisca Begoña Ferretjans Moranta com a vocal de la comissió d'avaluació de la qualificació professional SSC321_3 Dinamització Comunitària i com a vocal de la comissió d'avaluació de la qualificació professional SSC324_3 Mediació Comunitària.

  7. Nomenar Francisco Javier González Pavón president de la comissió d'avaluació de la qualificació professional SEA028_2 Serveis per al Control de Plagues i president de la comissió d'avaluació de la qualificació professional SEA251_3 Gestió de Serveis per al Control d'Organismes Nocius en substitució de Luis Núñez Vázquez, fet cessar en virtut de la Resolució del director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors de 18 de setembre de 2020 per la qual es modifica la designació de les persones que han d'actuar com a membres de les comissions d'avaluació en el procediment d'acreditació de competències professionals, convocat mitjançant la Resolució del conseller d'Educació, Universitat i Recerca de 5 de desembre de 2019 (BOIB núm. 165, de 24 de setembre de 2020).

  8. Fer cessar Francisco Javier González Pavón com a secretari de la comissió d'avaluació de la qualificació professional SEA028_2 Serveis per al Control de Plagues i com a secretari de la comissió d'avaluació de la qualificació professional SEA251_3 Gestió de Serveis per al Control d'Organismes Nocius.

  9. Nomenar Francisco Javier Gómez Pérez secretari de la comissió d'avaluació de la qualificació professional SEA028_2 Serveis per al Control de Plagues i secretari de la comissió d'avaluació de la qualificació professional SEA251_3 Gestió de Serveis per al Control d'Organismes Nocius en substitució de Francisco Javier González Pavón.

  10. Fer cessar Francisco Javier Gómez Pérez com a vocal de la comissió d'avaluació de la qualificació professional SEA028_2 Serveis per al Control de Plagues i com a vocal de la comissió d'avaluació de la qualificació professional SEA251_3 Gestió de Serveis per al Control d'Organismes Nocius.

  11. Acceptar la renúncia de Blanca Nadal Vivas com a vocal de la comissió d'avaluació de la qualificació professional SSC322_3 Educació Infantil.

  12. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

  13. Ordenar-ne, així mateix, la publicació al lloc web http://iqpib.caib.es.

 

Palma, 12 de novembre de 2020

El director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors Antonio Baos Relucio