Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ GENERAL DE L'ESTAT

DELEGACIÓ DEL GOVERN A LES ILLES BALEARS

Núm. 11259
Anunci de l'Àrea d'Indústria i Energia de la Delegació del Govern a Illes Balears, per la qual se sotmet a informació pública la sol·licitud d'Autorització Administrativa, Autorització d'Execució d'Instal·lacions i Reconeixement, en concret, de la Utilitat Pública del projecte “Derivación directa desde el gasoducto de transporte primario cas Tresorer-Manacor-Felanitx para el ramal de distribución a la planta de Abisa en el T.M. de Montuiri, Mallorca”

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Als efectes previstos a la Llei 34/1998, de 7 d'octubre, del Sector d'Hidrocarburs; al Reial decret 1434/2002, de 27 de desembre, pel qual es regulen les activitats de transport, distribució, comercialització, subministrament i procediments d'autorització d'instal·lacions de gas natural, en relació amb els articles 17 de la Llei d'Expropiació Forçosa de 16 de desembre de 1954 i 56 del seu Reglament (Decret de 26 d'abril de 1957) en l'article 83 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, se sotmet a informació pública el projecte les característiques bàsiques del qual es detallen a continuació:

a) Peticionari: “Redexis Infraestructures, S.L.U” amb domicili a c/Mahonia, 2 edifici Pòrtic 28.043-Madrid C.I.F: B- 86.589.884.

b) Objecte de la petició: Autorització Administrativa, Autorització d'Execució d'Instal·lacions i Reconeixement, en concret, de la Utilitat Pública del projecte denominat “DERIVACIÓN DIRECTA DESDE EL GASODUCTO DE TRANSPORTE PRIMARIO CAS TRESORER-MANACOR-FELANITX PARA EL RAMAL DE DISTRIBUCIÓN A LA PLANTA DE ABISA EN EL T.M. DE MONTUIRI, MALLORCA”.

c) Descripció de les instal·lacions:

  • Derivació directa amb connexió de presa en càrrega i línia de canonada d'entrada a ERM, en acer diàmetre 4 polzades amb vàlvula de derivació aèria motoritzada, venteig i odoritzant.

d) Pressupost: 50.097,78 €.

e) Afecció a finques de propietat privada: L'afecció a finques de propietat privada derivada de la construcció de la derivació directa i de les seves instal·lacions auxiliars en la següent forma:

U: Expropiació forçosa dels terrenys sobre els quals han de construir-se les instal·lacions fixes en superfície.

Dos: Per a canalitzacions:

i. S'imposarà servitud permanent de pas sobre una franja de terreny d'un ample de 1,00 (0,50 a cada costat de l'eix) per on discorrerà la canonada o canonades que es requereixin per a la conducció de gas. Aquesta servitud estarà subjecta a les següents limitacions de domini:

  1. Prohibició d'efectuar treballs de llaurada o similars a una profunditat superior a cinquanta centímetres (50cm), així com la plantació d'arbres o arbustos, a una distància inferior a dos metres (2,00m) a cada costat de l'eix comptats a partir de l'eix de la canonada o canonades.

  2. Prohibició de la realització de qualsevol tipus d'obra, construcció edificació o d'efectuar cap acte que pogués danyar o pertorbar el bon funcionament de les instal·lacions a una distància inferior a deu metres (10,00m) de l'eix de la canonada i a banda i banda d'aquesta. Aquesta distància podrà reduir-se sempre que se sol·liciti expressament i es compleixin les condicions que, en cada cas, fixi l'Òrgan competent de l'Administració.

  3. Lliure accés del personal i equips necessari per a poder vigilar, mantenir, reparar o renovar les instal·lacions amb pagament, en el seu cas, dels danys que s'ocasionin.

  4. Possibilitat d'instal·lar les fites per a senyalització o delimitació i els tubs de ventilació, així com de realitzar les obres superficials o subterrànies que siguin necessàries per a l'execució o funcionament de les instal·lacions.

ii. L'ocupació temporal s'aplicarà sobre els terrenys necessaris per a l'execució de les obres, cobrint la franja que es reflecteixi per a cada finca en els plànols parcel·laris d'expropiació. En aquesta zona es podrà fer desaparèixer, temporalment, qualsevol obstacle i es realitzaran les obres necessàries per a l'estesa i instal·lació de canalització i elements annexos, executant els treballs o operacions precises per a aquests fins.

El que es fa públic per a coneixement general i especialment dels propietaris de terrenys i altres titulars de béns i/o drets afectats per aquest projecte, la relació del qual s'insereix al final d'aquest anunci, perquè pugui ser examinat el Projecte, en la Direcció de l'Àrea d'Indústria i Energia de la Delegació del Govern, situada a Palma, C/Felicià Fuster, 7 (C.P.07006) o, la relació d'afectats i pels plànols parcel·laris a l'Ajuntament de Montuïri, Plaça Major, nº1 (C.P.07230) i presentar per triplicat exemplar, les al·legacions que considerin oportunes en el termini de 20 dies a partir de l'endemà al de la publicació d'aquest anunci.

Així mateix la present publicació es realitza als efectes previstos en els articles 44 i 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

ANNEX:

Relació concreta i individualitzada de béns i drets afectats

PROYECTO DE DERIVACIÓN DIRECTA DESDE EL GASODUCTO DE TRANSPORTE PRIMARIO CAS´TRESORER-MANACOR-FELANITX PARA EL RAMAL DE DISTRIBUCIÓN A LA PLANTA DE ABISA EN EL T.M. DE MONTUIRI, MALLORCA.

Terme municipal de: Montuïri.

Abreviatures utilitzades: PD= m² expropiació en ple domini; SP=ml servitud de pas; OT= m² ocupació temporal; POL = polígon; PAR = parcel·la.

Finca

Titular, Direcció - Població

POL

PAR

SP (ml)

PD (m2)

SP (m2)

OT. (m2)

Naturalesa

IL-MO-105

REDEXIS GAS, S.A, Calle Fluviá nº 2

07009, Palma

11

319

1

91,66

2

78

Labor secà

 

Palma,  22 de octubre de 2020

El secretari general Ramón Igancio Morey Aguirre