Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MODEL ECONÒMIC, TURISME I TREBALL

Núm. 11113
Resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball per la qual es disposa la inscripció i dipòsit al Registre de Convenis Col·lectius de les Illes Balears, i la publicació de l'Acta de la Comissió negociadora del Conveni col·lectiu del sector de la construcció de les Illes Balears, de 28 d’octubre de 2020 (codi de conveni 07000335011981)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El 28 d'octubre de 2020 els membres de la Comissió negociadora del Conveni col·lectiu del sector de la construcció de les Illes Balears es van reunir per a acordar el calendari laboral per al 2021, de la qual cosa se n'aixecà l'acta de sessió corresponent.

2. El 3 de novembre de 2020, Francisca Alba Ramón, en representació de la Comissió negociadora del Conveni col·lectiu, va sol·licitar el registre, el dipòsit i la publicació de la citada Acta.

Fonaments de dret

1. L'article 90.3 del Text Refós de la Llei de l'Estatut dels Treballadors, aprovat pel Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març.

2. El Reial decret 713/2010, de 28 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis i acords col·lectius de treball.

3. L'article 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Per tot això, dicto la següent

Resolució

1. Inscriure i dipositar l'Acta de la Comissió negociadora del Conveni col·lectiu del sector de la construcció de les Illes Balears de 28 d'octubre de 2020 en el Registre de Convenis Col·lectius de les Illes Balears.

2. Publicar el Conveni en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

3. Fer constar que la versió castellana del text és l'original signada pels membres de la Comissió Negociadora i que la versió catalana és la seva traducció.

4. Notificar aquesta Resolució a la persona interessada.

  

Palma, 11 de novembre de 2020

La directora general de Treball i Salut Laboral

Virginia Abraham Orte

Per delegació del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball

(BOIB 97/2019)

 

 

Assistents:

UGT-FICA-BALEARS

Sonia Saavedra Ferreira, amb DNI núm. 09****04-B

Roberto Serrano Herrero, amb DNI núm. 08****56-M

CONSTRUCCIÓ I SERVEIS CCOO

Miguel A. Pardo Bergas, amb DNI núm. 430****4-S

Francisco Lahilla Felipe, amb DNI núm. 180****5-A

ASSOCIACIÓ DE CONSTRUCTORS DE BALEARS

Sandra Verger Rufián, amb DNI núm. 37****14-X

Andrés Moll Linares, amb DNI núm. 41****47-J

ASSOCIACIÓ PATRONAL GUIXAIRES-GUIXAIRES DE BALEARS

ASSOCIACIÓ MESTRES PINTORS DE BALEARS

Antonia Capó Graella, amb DNI núm. 43****00-G

ASSOCIACIÓ EMPRESARIAL DE PROMOTORS IMMOBILIARIS DE BALEARS

Manuel Domingo García, amb DNI núm. 73****10-K

A Palma, a 28 d'octubre de 2020, es reuneixen les persones abans relacionades, en les seves respectives representacions, a l'efecte de constituir la TAULA NEGOCIADORA del Conveni Col·lectiu del Sector de la Construcció de les Illes Balears, a fi d'iniciar la negociació del mateix i, si escau, aconseguir acords.

ACORDS

1. Constituir la Taula de Negociació del Conveni Col·lectiu del Sector de la Construcció de les Illes Balears, que estarà integrada per les persones i representacions abans relacionades.

2. Reunir en aquest acte la Comissió Negociadora abans constituïda i aprovar el text del Conveni Col·lectiu del Sector de la Construcció de les Illes Balears, amb vigència des de l'1 de gener i fins al 31 de desembre, totes dues de 2020, i la taula salarial que s'adjunta al mateix com a Annex I, que ja va ser acordada i publicada en el BOIB núm. 120, de 31 d'agost de 2019.

3. Aprovar el calendari laboral per a 2021 en els termes que figuren en l'Annex II que s'adjunta al present document.

4. Facultar a Sr. Andrés Moll Linares perquè realitzi les gestions oportuna per al registre i publicació del present document amb el text del Conveni Col·lectiu del Sector de la Construcció de les Illes Balears i els seus dos annexos i autoritzar l'autoritat laboral perquè dugui a terme la traducció al català.

I no havent-hi més assumptes que tractar, s'aixeca la sessió, signant els assistents aquest document, que constitueix acta de finalització amb acord de la negociació iniciada en aquest mateix dia.

Documents adjunts