Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AFERS SOCIALS I ESPORTS

Núm. 11187
Extracte de la Resolució de la consellera d’Afers Socials i Esports per la qual s’aprova la convocatòria de subvencions destinades a entitats privades sense ànim de lucre per al finançament de despeses d’adquisició de vehicles elèctrics i d’adquisició o manteniment d’eines informàtiques i tecnològiques utilitzats en la prestació de serveis socials a les Illes Balears, amb càrrec a l’assignació tributària del 0,7 % de l’impost sobre la renda de les persones físiques, per a l’any 2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Identificador BDNS:

De conformitat amb el previst als articles 17.3 b i 20.8 a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria. El text complet es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions

<http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index>.

1. Objecte

1.1. L'import del crèdit establert en aquest annex es destinarà a l'establiment de subvencions per a entitats privades sense ànim de lucre per finançar les despeses d'inversió per a l'adquisició de vehicles elèctrics i l'adquisició o el manteniment d'eines informàtiques i tecnològiques utilitzades en la prestació de serveis socials. El finançament es farà amb càrrec a l'assignació del 0,7 % de l'impost sobre la renda de les persones físiques per a l'any 2020.

1.2. Els programes d'interès general amb càrrec a l'assignació del 0,7 % de l'impost sobre la renda de les persones físiques s'han de dirigir a donar resposta a les necessitats d'atenció prioritària que estableix l'article 6 de la Llei 4/2009, d'11 de juny, de serveis socials de les Illes Balears, que són les següents:

  1. Discapacitat física, psíquica o sensorial.

  2. Dificultats d'integració familiar o comunitària derivades de malalties mentals i malalties cròniques.

  3. Dificultats d'integració social vinculades a condicions laborals precàries, desocupació i pobresa.

  4. Necessitat social, com la relacionada amb la manca d'habitatge o amb la desestructuració familiar.

  5. Vulnerabilitat, risc o desemparament per a la gent gran, els infants i les persones adolescents.

  6. Violència masclista i les diverses manifestacions de violència familiar.

  7. Discriminació per raó de sexe, lloc de procedència, discapacitat, malaltia, ètnia, cultura o religió o per qualsevol altra raó.

  8. Dificultat d'integració familiar o comunitària derivada de la drogodependència i d'altres addiccions.

  9. Vulnerabilitat, exclusió i aïllament socials.

  10. Problemes de convivència i de cohesió social.

  11. Urgències socials.

  12. Emergències socials per catàstrofe.

També s'hi inclou el desenvolupament d'actuacions destinades a la promoció, la formació i l'acollida de personal voluntari, sempre que estiguin relacionades específicament i explícitament amb les situacions de necessitat d'atenció prioritària esmentades.

2. Bases reguladores

Aquesta convocatòria es regeix per l'Ordre de la consellera de Salut, Família i Benestar Social de 24 de maig de 2012, per la qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions en matèria de serveis socials, de persones en situació especial, de menors i família, i de planificació i formació de serveis socials, publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 76, de 29 de maig de 2012.

3. Pressupost

L'import màxim que es destina a aquesta convocatòria és de sis-cents vuitanta-nou mil tres-cents vint euros amb cinquanta-dos cèntims (689.320,52 €), d'acord amb la imputació temporal i el desglossament següents:

  1. Línia 1: 570.000,00 € destinats a l'adquisició de vehicles elèctrics

Any

Quantia

Partida pressupostària

2020

570.000,00 €

17701.313I01.78000.00. FF 20073

  1. Línia 2: 119.320,52 € destinats a l'adquisició o el manteniment d'eines informàtiques i tecnològiques

Any

Quantia

Partida pressupostària

2020

119.320,52 €

17701.313I01.78000.00. FF 20073

4. Despeses subvencionables i imports de les sol·licituds

4.1. Únicament són subvencionables les despeses d'inversió corresponents a vehicles elèctrics utilitzats en la prestació de serveis socials i les despeses d'adquisició o manteniment d'eines informàtiques i tecnològiques utilitzades en la prestació de serveis socials a les Illes Balears.

4.2. L'import màxim que es pot sol·licitar per a la línia 1, d'adquisició de vehicles elèctrics, és de 60.000,00 euros.

4.3. L'import màxim que es pot sol·licitar per a la línia 2, d'adquisició o manteniment d'eines informàtiques i tecnològiques, és de 3.000,00 euros.

4.4. Amb la sol·licitud de subvenció, una mateixa entitat pot presentar com a màxim un projecte per cada línia.

5. Nombre i termini de presentació de les sol·licituds

5.1 Cada sol·licitud de subvenció que es presenti ha de correspondre a un projecte per a la línia 1, per a la línia 2 o per a ambdues línies.

5.2 El termini per presentar les sol·licituds és de quinze dies comptadors des de l'endemà que s'hagi publicat aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 13 de novembre de 2020

La consellera d'Afers Socials i Esports Fina Santiago Rodríguez