Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SÓLLER

Núm. 11136
Modificació de la plantilla municipal i oferta d'ocupació pública parcial per a l'any 2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per acord plenari de 10 de novembre de 2020 s'ha aprovat la modificació de la plantilla municipal i l'Oferta d'ocupació pública parcial per a l'any 2020, i, en compliment de l'article 91 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de Règim Local, de l'article 70 de el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat públic aprovat pel Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, es transcriu el següent anunci:

PRIMER. Aprovar inicialment la modificació de la plantilla municipal en relació a la plaça següent:

A) FUNCIONARI DE CARRERA

Denominació Plaza

Núm.Places

Grup/ Nivell

Escala

Subescala

Classe

Tècnic mig d'Administració General

1(006)

A2/23

Administració General

Tècnica

TAG

Modificada en la plaça següent:

Denominació Plaza

Núm.Places

Grup/Nivell

Escala

Subescala

Classe

Tècnic mig d'Administració Especial

1(006)

A2/23

Administració Especial

Tècnica

AODL

SEGON. Dotar amb les següents funcions a l'esmentada plaça:

- Tècnic mig d'Administració Especial, Grup A2/23, Denominació AODL:

a) Fer la prospecció de recursos ociosos o infrautilitzats de projectes empresarials de promoció econòmica local i d'iniciatives innovadores per generar ocupació en l'àmbit local, i identificar les activitats econòmiques noves i les possibles persones emprenedores.

b) Difondre i estimular les oportunitats potencials de crear activitat entre les persones desocupades, les promotores i les emprenedores, i també entre les institucions col·laboradores.

c) Fer l'acompanyament tècnic tant en l'inici de projectes empresarials per consolidar-los en empreses com en la consolidació d'empreses, per tal de potenciar que es generin ocupacions noves, amb assessorament i informació sobre la viabilitat tècnica, econòmica i financera i, en general, sobre els plans de llançament de les empreses aprofitant els recursos existents en aquesta matèria.

d) Donar suport a les persones promotores de les empreses, una vegada constituïdes, i acompanyar-les tècnicament durant les primeres etapes de funcionament, mitjançant l'aplicació de tècniques de consultoria en gestió empresarial i assistència en els processos formatius adequats per coadjuvar en la bona marxa de les empreses creades.

e) La creació i dinamització d'acords o pactes territorials per a l'ocupació o plans de desenvolupament territorial o de dinamització municipal.

f) Donar suport tècnic per l'execució eficaç dels programes de millora empresarial tant sectorials com intersectorials, impulsats per l'administració local, insular i autonòmica, assumir el paper d'interlocutor entre el sector públic i l'empresarial del municipi i garantir la missió principal enunciada en l'apartat 1.2 d'aquest annex a la Resolució.

g) Estar en contacte permanent amb la resta d'entitats públiques de serveis empresarials, adquirir el compromís de participar activament en els programes que es proposin, i garantir la missió principal enunciada en l'apartat 1.2 d'aquest annex a la Resolució.

h) Qualsevol altra que contribueixi a garantir la missió principal.

TERCER.- Declarar vacants les places següents amb motiu de la jubilació dels funcionaris de les quals eren titulars i per la modificació descrita en el punt dos:

- Plaça 037 que pertany a l'Escala d'Administració Especial, Subescala Serveis Especials Policia Local i els seus auxiliars, Denominació Policia Local.

- Plaça 043 que pertany a l'Escala d'Administració Especial, Subescala Serveis Especials Policia Local i els seus auxiliars, Denominació Policia Local.

- Plaça 097 que pertany a l'Escala d'Administració Especial, Subescala Serveis Epecials Personal d'Oficis, Denominació Oficial 1ª.

-Plaça 006, que pertany a l'Escala d'Administració Especial, Subescala Tècnica, Denominació Tècnic mig d'Administració Especial, Classe AODL.

QUART.- Sotmetre el present acord a informació pública per termini de quinze dies mitjançant anunci en el Butlletí Oficial de la Província, durant aquest termini els interessats podran examinar l'expedient i presentar les al·legacions i les reclamacions que estimin pertinents. Transcorregut dit termini, si no s'han presentat al·legacions, s'entendrà elevat a definitiu aquest acord d'aprovació inicial.

 

Sóller, 11 de novembre de 2020

El batle

Carlos Simarro Vicens