Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SÓLLER

Núm. 11134
Acceptació de la renúncia a la dedicació exclusiva

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per acord plenari de 10 de novembre de 2020 s'ha aprovat l’acceptació de la renúncia a la dedicació exclusiva presentada per Juan Ruíz Mesquida i es transcriu el següent anunci:

«Atès l'acord de Ple celebrat en sessió extraordinària el dia 12 de juliol de 2019, pel qual se varen aprovar les remuneracions i indemnitzacions de l'actual Corporació, i concretament en el seu punt 2 es va establir la dedicació exclusiva de Juan Ruíz Mesquida.

Atès l'escrit presentat pel senyor Juan Ruíz Mezquida mitjançant el qual presenta la renúncia a l'esmentada dedicació exclusiva, passant al règim d'indemnitzacions per a les diverses assistències dels membres de la Corporació, amb efectes a dia 1 de setembre de 2020.

Vist l'informe jurídic obrant a l'expedient i en compliment del que estableix la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases de Règim Local, el Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals i la resta de legislació aplicable

Per tot això, la Corporació acorda el següent:

PRIMER. Acceptar la renúncia a la dedicació exclusiva presentada per Juan Ruíz Mesquida, amb efectes retroactius a dia 1-09-2020.

SEGON. Publicar el present acord al Butlletí Oficial de les Illes Balears i al Tauler d’anunci d’aquest Ajuntament.»

 

Sóller, 12 de novembre de 2020

El batle

Carlos Simarro Vicens