Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 11130
Ampliació del termini per a presentar-se candidats a Jutge de Pau de Formentera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Atès que s'ha publicat edicte al BOIB núm. 177, de 15 d'octubre de 2020, en el qual es donà compte que les persones interessades en ser elegides Jutge de Pau de Formentera, i que reuneixin les condicions legals, ho podien sol·licitar per escrit dirigit a la Presidència del Consell.

Atès que el termini atorgat és el de 20 dies (hàbils) i que s'entén que no és un termini suficient per a fer realitat constatable la major difusió possible, raó per la qual es considera com a solució, que cal ampliar-lo addicionalment en la meitat més, és a dir en 10 dies hàbils més, tot de conformitat amb allò establert en l'article 32.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques en relació a l'article 83.2.II d'aqueixa mateixa Llei, per tal que se'n puga fer la màxima publicitat i hom que estiga interessat, presenti l'escrit corresponent de candidatura. 

A ta l'efecte, el termini s'haurà d'entendre ampliat en 10 dies més, comptadors a partir del dia 13 de novembre, en què finalitza el termini inicial.

A la Secretaria del Consell Insular es pot examinar l'expedient, per part dels interessats. En tota la resta (i pel que fa al fons), ens remetem a allò publicat al citat BOIB núm. 177, edicte 9676.

I així se'n comunicarà d'immediat a la Secretaria del Jutjat de Pau de Formentera; al Deganat del Jutjat d'Eivissa i a la Presidència del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears.

En qualsevol cas, així es farà públic en el BOIB, i es difondrà per la web del Consell Insular; la ràdio pública del Consell Insular, Ràdio Illa, ho difondrà; es penjaran cartells i hom farà difusió massiva i se'n donarà compte, finalment, als mitjans de comunicació locals per tal que se'n faci la major publicitat possible.

 

Formentera, 11 de novembre de 2020

La presidenta del Consell Insular de Formentera Alejandra Ferrer Kirschbaum