Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANTA EUGÈNIA

Núm. 11129
Bases per subvencionar ajudes a les empreses per sufragar despeses de fems durant l'estat d'alarma on varen estar tancades i sense activitat

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern en sessió ordinària celebrada el dia 11 de novembre de 2020, acorda per unanimitat:

Dins de la política que dur a terme l'Ajuntament de Santa Eugènia de col·laboració, ajuda i recolzament a les empreses  del nostre poble, la creació d'unes ajudes específiques per retornar la part proporcional del rebut del fems del temps que l'empresa va romandre tancada en motiu de l'estat d'alarma, i d'acord amb la competència municipal de l'article 25.2 e) LRBRL «atención inmediata a personas en situación o riesgo de exclusión social.»  es regeixen les següents bases :

Bases per subvencionar ajudes a les empreses per sufragar les despeses del fems durant l'estat d'alarma on varen restar tancades i sense activitat:

Primera.-Destinataris/-es – Requisits

1.-L'ajuda va destinada a les empreses, comerços i els habitatges turístics que varen romandre tancats durant el temps de l'estat d'alarma.

2.- No podran beneficiar-se d'aquesta ajuda:

- Les empreses que no tinguin la seu al municipi de Santa Eugènia.

Segona.- Sol·licituds

1.-Per a sol·licitar l'ajuda s'ha de complimentar l'imprès que figura com ANNEX I en les presents bases i que es facilitarà a l'Ajuntament de Santa Eugènia (Plaça Bernat de Santa Eugènia, núm. 7) , a la pàg. web www.ajsantaeugenia.net o a la seu electrònica https://santaeugenia.sedelectronica.es.

2.-Les sol·licituds i la documentació corresponent es presentaran en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament de Santa Eugènia (dilluns a divendres de 8:00 a 13:30 i dimarts de 16:00 a 19:00 hores).

3.-El termini de presentació de sol·licituds serà des de el dia següent de la publicació de les Bases al BOIB fins dia 11 de desembre de 2020.

Tota sol·licitud presentada fora de termini serà desestimada.

La instància i l'imprès de sol·licitud (annex I) anirà acompanyant de la següent documentació :

- Fotocòpia del DNI. de la persona que sol·licita l'ajuda.

- CIF de l'empresa

- El rebut del Fems 2020 amb el justificant de pagament.

Tercera.-Tipus i quantia

La partida pressupostària 01.2302.48007.01 habilitada per l'Ajuntament de Santa Eugènia per a les ajudes per sufragar les despeses de fems durant l'estat d'alarma on varen restar tancades i sense activitat,  és d'un total de 10.423,72 euros.

Criteris:

  • S'abonarà el 50 % del rebut de fems que estigui declarat com a empresa , comerç o habitatge turístic afectat pel tancament de l'Estat d'alarma.

L'ingrés de l'ajuda serà efectiu una vegada finalitzat el termini de recepció de sol·licituds i sempre que s'hagin complit els requisits per poder optar-hi.

 

Quarta.-Publicitat

Bases

Es publicaran al BOIB, en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament de Santa Eugènia i a la pàgina web municipal ( www.ajsantaeugenia.net ).

Llistes

Per mitjà d'un Edicte, s'exposaran en l'Ajuntament les llistes provisionals de sol·licituds admeses i no admeses (proposta de resolució) , obrint-se un termini de 3 dies naturals per a esmenar deficiències.

Una vegada comprovades les reclamacions a les llistes provisionals i esmenades les possibles deficiències es publicarà de la mateixa manera la llista definitiva de sol·licituds admeses i no admeses (Resolució definitiva) que es publicarà al BOIB, al tauler d'edictes i a la pàgina web municipal (www.ajsantaeugenia.net).

 

Santa Eugènia, 12 de novembre de 2020

El batle José Luis Urraca Martín

 

 

ANNEX I. Instància sol·licitud de subvenció per ajudes bonificació taxa de fems 

DADES D'IDENTIFICACIÓ

Nom i Llinatges

 

DNI

Adreça

CP

Telèfon

 

Municipi

Adreça electrònica

 

DADES DE LA PERSONA REPRESENTANT

Nom i Llinatges

 

DNI

 

Adreça

 

CP

 

Telèfon

 

Municipi

 

En qualitat de

 

 

Adreça electrònica

 

 

EXPOSA

​​​​​​​Estant informat de la convocatòria específica de subvenció d'acord amb les bases  per subvencionar ajudes a les empreses per sufragar les despeses del fems durant l'estat d'alarma on varen restar tancades i sense activitat, declaro complir els requisits que en ella s'exigeixen i adjunt la documentació requerida.

 

S'ADJUNTA

 

(  ) Fotocòpia DNI, NIE o CIF del sol·licitant.

(  ) Rebut de fems amb justificant de pagament

 

(  ) Dades Bancàries

IBAN__________  /__________/__________/_________/_________/_________

 

DECLARACIÓ JURADA:

Declaro que no rep cap subvenció o ajuda per aquest concepte.

 

SOL·LICITA

SIGNATURA

 

 

 

Que em sigui concedida la subvenció indicada

 

 

Santa Eugènia,   _____  d  ________________   de 2020

 

 

 

 

 

 

​​​​​​​SR.  BATLE DE L´AJUNTAMENT DE SANTA EUGÈNIA

 

ANNEX II. DECLARACIÓ JURADA

En compliment als requisits establerts a  per subvencionar ajudes a les empreses per sufragar les despeses del fems durant l'estat d'alarma on varen restar tancades i sense activitat

DECLARO:

(  ) No ha sol·licitat ni percebut cap subvenció d'altres administracions per aquest concepte sol·licitad, comprometent-se a comunicar a l'ajuntament la concessió d'altres subvencions o ajuts per a la mateixa finalitat que s'hagin pogut obtenir amb posterioritat a la presentació d'aquest escrit. 

Santa Eugènia,   _____  de ____________________ de 2020

 

Signatura,

 

 

Nom:

DNI: