Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE CULTURA, PATRIMONI I POLÍTICA LINGÜÍSTICA

Núm. 11099
Aprovació inicial de les Bases i convocatòria que regeixen la concessió de dues beques a joves investigadors sobre les línies temàtiques de la col·lecció pictòrica del Consell Insular de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple del Consell de Mallorca, en sessió de dia 12 de novembre 2020, va aprovar inicialment les Bases i Convocatòria que regeixen la concessió de dues beques a joves investigadors sobre les línies temàtiques de la col·lecció  pictòrica del Consell Insular de Mallorca.

Així mateix, va acordar sotmetre l'expedient a informació pública mitjançant la inserció dels anuncis corresponents en el tauler d'edictes del Consell de Mallorca i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, amb la finalitat que totes les persones que hi estiguessin interessades poguessin examinar-lo i presentar les reclamacions i els suggeriments que consideressin pertinents, dins el termini de trenta dies, comptadors des de la inserció de l'anunci corresponent en el butlletí.

Es poden consultar les Bases i la Convocatòria més amunt esmentades en el Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Secretaria Tècnica, a la Plaça de l'Hospital, núm. 4 de Palma 07012 (2n pis).

Si durant el termini d'informació pública no s'hi presenten reclamacions ni suggeriments, l'acord s'entén definitivament aprovat i es publica el text íntegre de la Convocatòria i les Bases en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 12 de novembre de 2020

El secretari técnic de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística Josep Mallol Vicens (BOIB núm. 109 de 8 de agost de 2019)