Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 11092
Acord de suspensió de llicències urbanístiques per a la construcció i edificació de nova planta, reforma, rehabilitació i canvi d'ús a la zona de Son Güells (Estadi Balear)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Àrea Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne Gerència d'Urbanisme

Oficina del Pla General i Model de Ciutat. Exp: PA2020/13

El Ple de l'Ajuntament de Palma, en sessió de 29 d'octubre de 2020, va acordar el següent:

1. Suspendre, amb la durada d'un any, en els termes de l'article 51 de la LUIB, la tramitació i l'aprovació de llicències urbanístiques per a la construcció i edificació de nova, reforma, rehabilitació i canvi d'ús a l'àmbit de Son Güells (Estadi Balear) dins de la actuació proposada "ARU 69-04 Via de Cintura" delimitada a la documentació de la fase prèvia de la revisió del Pla General. Tot allò vista la "Instrucció per proposar suspensió de llicències de Son Güells (Estadi Balear). Suspensió de llicències urbanístiques per a la construcció i edificació de nova planta , reforma, rehabilitació i canvi d'ús a la zona de Son Güells (Estadi Balear)" del Gerent d'Urbanisme de 9 d'octubre de 2020 que s'adjunta com annex i part integrant del present Acord, la qual incorpora el plànol amb l'àmbit de suspensió i que a la vegada es fonamenta en el document confeccionat i subscrit per tècnics de l'Oficina de Pla General, amb el títol "Informe tècnic en relació al procediment d'Avaluació d'Impacte Ambiental per a l'aprovació del projecte i obtenció de llicència municipal de la Planta de dosificació per la preparació de formigó. Ubicació: Zona Son Güells- Estadi Balear, C/ Marie de Behen, 4. (Exp. CMAIB42A/2017)".

2. Fer els estudis necessaris per complimentar les previsions del PTIM a l'ART 11.3 i definir les determinacions de la Revisió del Pla General per aquesta zona.

3.Publicar aquest acord al  Butlletí Oficial de les Illes Balears, i un diari dels de més difusió de les Illes Balears i en l'adreça o el punt d'accés electrònic corresponent.

4. Comunicar el present acord a tots els Departaments de la Gerència d'Urbanisme, així com, als Serveis de Gestió Urbanística i d'Informació Urbanística.

L'acord es pot consultar en el següent enllaç

https://urbanisme.palmademallorca.es/IMI/URBANISME/PRD/Planejament_urbanistic_pdf/Images%20Arxiu/PA-MODIFICACIO_PG/PA-202000130000/PA-20200013_Acord_SUS.pdf

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot presentar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictada, d'acord amb l'article 123 de la Llei 39/2015, d'1 octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. El termini per interposar-lo és d'un mes comptat des de l'endemà de rebre aquesta notificació. En aquest cas no es podrà interposar recurs contenciós administratiu fins que no s'hagi resolt el de reposició.

El recurs potestatiu de reposició, s'haurà de presentar en el Registre General de les Oficines Municipals d'Atenció a la Ciutadania, la ubicació de les quals es pot consultar a la web www.palma.cat, o a les dependències a què es refereix l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. El recurs s'entendrà desestimat quan no s'hagi resolt ni notifica la resolució, en el termini d'un mes comptat des de l'endemà que s'interposi i en aquest cas quedarà expedita la via contenciós adminsitrativa.

Si no s'utilitza el recurs potestatiu de reposició es pot interposar directament recurs contenciós administratiu, d'acord amb l'article abans esmentat i els 8.1, 45 i següents  de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, davant la Sala Contenciós administrativa del Tribual Superior de Justicia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos comptats des de l'endemà de rebre aquesta notificació, tot això sense perjudici de qualsevol recurs acció que es consideri convenient. 

Palma, 11 de novembre de 2020

La cap de Servei Coordinadora de l'Oficina del Pla General

Pilar Simón Aznar