Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 11050
Correcció d'errors del text de la convocatòria per a l'atorgament de subvencions per a la rehabilitació de parets de pedra seca, soterrament de línies elèctriques i/o telefòniques existents i intervencions en béns del patrimoni cultural de Formentera 2018

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Comissió de Govern del Consell Insular de Formentera, en sessió ordinària celebrada el 4 de setembre de 2020, va adoptar per unanimitat la proposta d'acord per a l'aprovació d'una correcció d'errors del text de la convocatòria per a l'atorgament de subvencions per a la rehabilitació de parets de pedra seca, soterrament de línies elèctriques i/o telefòniques existents i intervencions en béns del patrimoni cultural de Formentera 2018, de conformitat amb el següent: 

"1. Modificar la convocatòria per a la concessió de subvencions encaminades a rehabilitar parets de pedra seca, a soterrar línies elèctriques i telefòniques existents i a realitzar intervencions de restauració, conservació, consolidació i rehabilitació en béns del patrimoni cultural de Formentera 2018 aprovada per acord de Comissió de Govern de 16 de març de 2018 en el sentit de corregir l'error detectat a l'apartat 3 de l'article 5 de la convocatòria per a l'atorgament de subvencions per a la rehabilitació de parets de pedra seca, soterrament de línies elèctriques i/o telefòniques existents i intervencions en béns del patrimoni cultural de Formentera publicada al BOIB núm. 40/2018, de 31 de març, de manera que on figurava:

3. En qualsevol cas, el termini total no podrà superar els 24 mesos des de la data de sol·licitud de la subvenció, cas en el qual es considerarà que l'interessat ha desistit.

se substitueixi per la següent redacció:

3. En qualsevol cas, el termini total no podrà superar els 24 mesos des de l'endemà de la recepció de l'últim dels dos documents indicats en l'apartat anterior (la notificació de concessió de la subvenció o la llicència d'obres). En cas que no es compleixi aquesta condició es considerarà que l'interessat ha desistit.

2. Comunicar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (BDNS).

3. Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

4. Aplicar d'ofici a les distintes sol·licituds rebudes i tramitades en el marc de la Convocatòria”.

La qual cosa es fa pública per a general coneixement.

 

Formentera, 10 de novembre de 2020

La presidenta del Consell Insular de Formentera Alejandra Ferrer Kirschbaum