Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 11041
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 6 de novembre de 2020 per la qual es modifica la composició de part dels Tribunals qualificadors del concurs oposició per cobrir places vacants de diverses especialitats de la categoria de facultatiu/facultativa especialista d’àrea i es corregeixen els errors en els cognoms de una de les persones que els integren

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 12 d'abril de 2019 (BOIB núm. 48/2019, de 13 d'abril) es va convocar un concurs oposició per cobrir places vacants de diverses categories de facultatiu/facultativa especialista d'àrea (FEA). Aquesta resolució es va completar amb una altra de data de 6 de juny de 2019, publicada en el BOIB núm. 76 del mateix any.

2. A través de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 2 de juliol de 2020 (BOIB núm. 119/2020, de 7 de juliol) es va modificar la Resolució del director general del Servei de Salut de 12 d'abril de 2019 i es va publicar la convocatòria conjunta de 32 concursos oposició de diverses categories de facultatiu/facultativa especialista d'àrea. Aquesta resolució es va completar amb la de data de 22 de juliol de 2020, publicada en el BOIB núm. 132 el passat 28 de juliol d'enguany.

3. Amb les Resolucions del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 28 de setembre de 2020 (BOIB núm. 171/2020, de 3 d'octubre) es varen aprovar les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses del concurs oposició de FEA i es varen designar les persones que integren els Tribunals qualificadors de les especialitats d'Angiologia i Cirurgia Vascular; Medicina Nuclear; Immunologia; Cirurgia Toràcica i Cirurgia Maxil·lofacial.

4. Amb les Resolucions del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 21 d'octubre de 2020 (BOIB núm. 183/2020, de 27 d'octubre) es varen aprovar les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses del

concurs oposició de FEA i es varen designar les persones que integren els Tribunals qualificadors de les especialitats de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, i de Dermatologia.

5. Circumstàncies sobrevingudes obliguen a modificar la composició de part dels Tribunals qualificadors de les categories de FEA relacionades en els punts 3 i 4 de l'apartat “Fets” i a corregir els errors en els cognoms d'una de les persones que els integren.   

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú estableix que les administracions públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició.

Per tot això dict la següent

Resolució

1. Modificar la composició dels Tribunals qualificadors del concurso oposició per cobrir places vacants de la categoria de facultatiu/facultativa especialista d'àrea de les especialitats d'Angiologia i Cirurgia Vascular; Medicina Nuclear; Immunologia; Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia; Cirurgia Maxil·lofacial i Dermatologia, els integrants dels quals figuren en les Resolucions del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 28 de setembre de 2020 i de 21 d'octubre de 2020.

2.  Designar les persones que substitueixin les que ja no figuren en la composició inicial dels Tribunals qualificadors de les especialitats mencionades, la relació de les  quals figura en l'annex d'aquesta resolució. 

3. Corregir els errors en els cognoms d'una de les persones que formen el Tribunal qualificador de l'especialitat de Cirurgia Toràcica.  

4. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el portal web www.ibsalut.es.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la data de publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment administratiu comú de les administracions públiques; i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També s'hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la seva publicació, d'acord amb els articles 8.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri procedent interposar-hi.

 

Palma, 6 de novembre de 2020 

El director general del Servei de Salut de les Illes Balears

Julio Miguel Fuster Culebras

Per delegació de la consellera de Salut i Consum (BOIB núm. 191, de 7/11/2020)

 

ANNEX Persones que substitueixen les que inicialment integraven els Tribunals qualificadors del concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de facultatiu/facultativa especialista d'àrea en les següents especialitats:

Angiologia i Cirurgia Vascular

- Maria José Bauzá Alonso substitueix Juana Teresa Moreno Pavón com a secretària titular.

Medicina Nuclear

- Mercedes Mitjavila Casasnovas substitueix Joan Castell Conesa com a vocal 2 titular.

- Ricardo Ruano Pérez substitueix Mercedes Mitjavila Casasnovas com a vocal 2 suplent.

Immunologia

- Oscar De La Calle Martín substitueix Antoni Gayà Pons com a vocal nacional 1 titular.

Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia

- Pablo Renovell Ferrer substitueix Marina Besalduch Balaguer com a vocal nacional 1 suplent.

- Antonio Corral Munar substitueix Vicente Guimerá García com a vocal 4 suplent.

Cirurgia Maxil·lofacial

- Mari Carmen Baquero Ruiz de la Hermosa substitueix Miguel Burgueño García com a vocal nacional 1 suplent.

Dermatologia

- María Concepción Sánchez Bermejo substitueix Andrés Palacios Abufón com a vocal 3 suplent.

Correcció d'errors en els cognoms d'una de les persones que componen el Tribunal qualificador del concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de facultatiu/facultativa especialista d'àrea de Cirurgia Toràcica

- Genaro Galán Gil és el vocal nacional 1 suplent i no Genaro Gil Galán com es va publicar de forma equivocada.