Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT LLORENÇ DES CARDASSAR

Núm. 11024
Informació pública del Projecte de carril bici i vial cívic del camí de Son Moro

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Informació pública del Projecte de carril bici i vial cívic del camí de Son Moro (data setembre 2020). Número d'expedient 2020/2145 

Segons l'article 149 de la Llei 20/2006 Municipal i de Règim Local, la Junta de Govern Local a la sessió de dia ­­­5 de novembre de 2020 va adoptar entre altres l'acord següent:

Obrir tràmit d'exposició al públic per un termini de 15 dies, que consistirà en la publicació de l'anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), i a la seu electrònica de l'Ajuntament (https://seue.santllorenc.es) on s'inclourà còpia del projecte d'obres.

D'acord amb l'article 82 de la Llei 39/2015 del Procediment Administratiu Comú s'ha d'atorgar audiència per 15 dies individualitzadament als interessats afectats per l'expropiació de terrenys, perquè puguin manifestar el que al seu dret correspongui.

Totes les persones interessades podran consultar la documentació al departament d'urbanisme (Plaça de l' Ajuntament núm. 1 de Sant Llorenç) en horari d' oficina (de les 8'30 a les 14'30 h.) i a la seu electrònica de l' Ajuntament (https://seue.santllorenc.es).

   

Sant Llorenç des Cardassar, 6 de novembre de 2020

El batle,

Mateu Puigròs Sureda