Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AFERS SOCIALS I ESPORTS

Núm. 10975
Resolució per la qual es modifica l’apartat 2 i l’annex II de la Resolució de la consellera d’Afers Socials i Esports de 6 d’octubre de 2020, a proposta del director general d’Esports, per la qual s’estableix la convocatòria de concessió de les distincions, Cornelius Atticus 2020, en categoria masculina i en categoria femenina a una vida dedicada a l’esport de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 2 de novembre de 2020, el director general d'Esports ha formulat la proposta de resolució següent:

Fets

1. En el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 177, de 15 d'octubre de 2020, es va publicar la Resolució de la consellera d'Afers Socials i Esports, de 6 d'octubre de 2020, a proposta del director general d'Esports, per la qual s'estableix la convocatòria de concessió de les distincions, Cornelius Atticus 2020, en categoria masculina i en categoria femenina a una vida dedicada a l'esport de les Illes Balears.

2. Atesa la laboriositat i complexitat que representa haver d'aportar cada any, pel que fa a l'elecció i proposta dels candidats a aquesta distinció, una gran quantitat de documents necessaris que s'han incorporar a l'expedient per justificar la candidatura (currículum general de la persona proposada: estudis i formació; experiència laboral; currículum esportiu; distincions, reconeixements, premis, medalles; activitat com a promotor d'activitats esportives; activitat com a dirigent esportiu; etc.), i a fi de facilitar aquesta tramitació per part de les entitats proposants, es considera convenient modificar l'apartat 2 i l'annex II de l'esmentada Resolució de la consellera d'Afers Socials i Esports, en el sentit de permetre que, prèvia autorització de l'entitat, la candidatura amb la documentació presentada en aquesta convocatòria serveixi també per a les convocatòries posteriors, per així no haver d'aportar-la en cada convocatòria.

Proposta de resolució

Propòs a la consellera d'Afers Socials i Esports que dicti una resolució en els termes següents:

1. Modificar l'apartat 2 i l'annex II de la Resolució de la consellera d'Afers Socials i Esports, de 6 d'octubre de 2020, a proposta del director general d'Esports, per la qual s'estableix la convocatòria de concessió de les distincions, Cornelius Atticus 2020, en categoria masculina i en categoria femenina a una vida dedicada a l'esport de les Illes Balears, que passa a tenir la redacció següent:

2. Establir un termini de presentació de candidatures de trenta dies comptadors des del dia següent a la publicació d'aquesta Resolució en el BOIB —que té efectes a partir del dia següent d'haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears—, a fi que la Conselleria d'Afers Socials i Esports pugui preparar la proposta de concessió de les distincions, que ha d'aprovar el Consell de Govern.

Informar que les propostes de les candidatures presentades en aquesta convocatòria, amb la documentació corresponent, i que no resultin guardonades, serviran també i es tendran per presentades per a les convocatòries de les anualitats següents, prèvia autorització de les entitats i mentre no es revoqui o es presenti una nova candidatura.

Perquè es faci efectiva l'autorització anterior, l'entitat interessada haurà de marcar amb una creu la casella pertinent que figura a l'imprès de proposta de candidatura que figura a l'annex II.

L'entitat que faci ús d'aquesta opció i marqui la casella de l'autorització, en les convocatòries posteriors podrà aportar la documentació addicional que consideri adient.

2. Informar que les entitats que ja hagin presentat la proposta de candidatura amb anterioritat a la publicació d'aquesta Resolució, si escau, podran tornar a presentar l'imprès de l'annex II emplenat i amb la casella d'autorització marcada amb una creu.

3. Informar també que el termini de presentació de candidatures previst a l'apartat 2 de la Resolució de la consellera d'Afers Socials i Esports de 6 d'octubre de 2020 no es modifica i, per tant, el termini finalitza el dia 26 de novembre de 2020.

4. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Manifestar la conformitat amb la proposta de resolució i dictar-ne resolució en els mateixos termes.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera d' Afers Socials i Esports, en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 3 de novembre de 2020

La consellera d'Afers Socials i Esports

Fina Santiago Rodriguez

El director general proposant

Carles Gonyalons Sureda