Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 10960
Recurs administratiu. Tràmit d’audiència a persones interessades

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Atès: 

1.- Que el Degà de la demarcació de Balears en nom i representació del Col·legi d'Enginyers de Camins Canals i Ports i el senyor CMG han interposat recursos de reposició contra la modificació de la RLT del Consell de Mallorca de 30 de juliol de 2020 (BOIB núm. 136 de 4 d'agost de 2020). 

2.- Que l'article 118.2 en relació am l'article 4, de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques, disposa que si hi hagués altres interessats en els recursos administratius, se'ls atorgarà, en tot cas, trasllat dels recursos perquè al·leguin allò que estimin procedent.  

Per l'exposat,  

Atesa que hi pot haver persones interessades, us concedim el termini de 10 dies, a comptar des del dia següent la publicació del present ofici en el BOIB, perquè pugueu al·legar allò que estimeu procedent, prèvia cita en el Servei Tècnic de Recursos Humans per obtenir-ne còpies. Us adjuntarem còpies prèviament dissociades (sense dades personals).

Us advertim expressament, com a receptors de la informació, que en compliment del recollit en la Llei Orgànica 15/1999, les dades de caràcter personal objecte de tractament no podran utilitzar-se per a finalitats incompatibles amb aquelles per a les quals les dades haguessin estat recollides, sense que la informació donada pugui ser utilitzada per a finalitats distintes de les que la legislació vigent esmentada estableix.

 

Palma, 27 d'octubre de 2020 

El conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública (Decret de 27-08-2019, BOIB núm. 123, de 07-09-2019) Josep Lluís Colom Martínez