Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 10929
Convocatòria de subvencions a esportistes individuals del municipi d'Andratx en concepte d'ajuda per resultats o participació en competicions esportives oficials

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Queralt Ribot Bautista de Lisbona, EN QUALITAT DE SECRETARIA D'AQUEST ÒRGAN,

CERTIFICO:

Que en la sessió celebrada el 6 / de novembre / 2020 s'adoptà l'acord següent:

Expedient 2852/2020. Subvencions per Concurrència no Competitiva (Esportistes individuals)

 

PROPOSTA DEL REGIDOR D'ESPORTS

 

Vist que l'Ajuntament d'Andratx vol fomentar el desenvolupament de qualsevol activitat esportiva a fi de promocionar la pràctica de l'esport local, col·laborant amb les seves despeses.

 

Vist que l'article 25.1 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases de Règim Local, estableix que “el Municipi, per a la gestió dels seus interessos i en l'àmbit de les seves competències, pot promoure tota classe d'activitats i prestar quants serveis públics contribueixin a satisfer les necessitats i aspiracions de la comunitat veïnal”.

 

Vist que l'ordenança general de subvencions descansa sobre un conjunt de principis generals, que han d'inspirar en tot moment l'activitat subvencional: igualtat, publicitat, transparència, objectivitat, eficàcia i eficiència. L'activitat subvencional procurarà sempre, a més, minimitzar els possibles efectes distorsionadors del mercat que puguin derivar de l'establiment de les subvencions, i mantenir la congruència entre els mitjans i fins que justifiquen la concessió d'ajuts.

 

Atenent a l'informe emès pels serveis jurídics de l'Ajuntament en data 4 de novembre de 2020.

 

Vist l'informe i la fiscalització emesa per la Interventora Municipal en data 4 de novembre de 2020.

 

Per tot l'abans exposat, proposo a la Junta de Govern Local l'adopció del següent ACORD:

 

PRIMER.- Aprovar la convocatòria d'ajudes i subvencions a esportistes locals individuals per a l'any 2020.

 

SEGON.- Publicar el present acord al BOIB, a la Base Nacional de Dades (BNDS), al tauler d'anuncis i a la pàgina web de l'Ajuntament per a informació pública.

 

TERCER.- Donar compte del present acord a la Intervenció Municipal.

Y para que así conste a los efectos del expediente, emito el presente certificado por orden y con el visto bueno del Sr. Alcalde, con la excepción prevista en el artículo 206 del Reglamento de Organización, Funcionamiento y Régimen Jurídico de las Entidades Locales aprobado por Real Decreto 2568/1986, de 28 de noviembre, se expide la presente.

 

Andratx, 6 de novembre de 2020

La secretària                                                                                                El batle

Queralt Ribot Bautista de Lisbona                                                                         Joan Manera Jaume

Documents adjunts