Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 9123
Exposició publica del projecte d'ampliació de la xarxa de canalització de gas natural (Polígon industrial Ca Na Lloreta) en relació al tram que discorre pel sector de sol urbanitzable AS-17

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

INFORMACIÓ PÚBLICA

En compliment de l'apartat segon de l'art. 387 del Reglament general de la Llei 2/2014, de 25 de març, d'ordenació i ús del sòl (BOIB núm. 66 de 30.04.2015) se sotmet a informació pública, per un termini de vint dies, mitjançant anuncis que es publicaran en l'adreça o en el punt d'accés electrònic corresponent i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, l'expedient que seguidament es relaciona:

Núm. expedient: 20200073e

Núm. expedient electrònic: EE2020/487

Promotor: REDEXIS GAS S.A.

Projecte: 511002 (febrer 2020) de prolongació de la xarxa de distribució de gas natural MOP 16 al polígon industrial de Ca Na Lloreta per a donar servei al parc base del Consorci de Transport de Mallorca. Annex del projecte, en relació al tram que discorre per sòl urbanitzable (setembre 2020).

Tècnic redactor del projecte: José Roig Gómez

Emplaçament: Polígon industrial Ca Na Lloreta i sector de sòl urbanitzable AS-17.

Durant el termini d'informació pública totes les persones que es mostrin interessades podran consultar l'expedient en horari d'oficina (de les 8 a les 14 h.) a les dependències municipals del Departament d'Urbanisme, situades en el núm. 1 de la Placeta dels Pins d'Alcúdia, podent formular les observacions o presentar les al·legacions que considerin pertinents.

 

Alcúdia, 25 de setembre de 2020

El regidor delegat d'urbanisme

Joaquin Cantalapiedra Aloy