Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 10923
Aprovació inicial de la nova ordenança reguladora de l’ús dels vehicles de mobilitat personal (vmp) al municipi de Calvià

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El ple municipal en sessió ordinària celebrada el dia 29 d'octubre de 2020 va acordar aprovar inicialment la “Ordenança reguladora de l'ús dels Vehicles de Mobilitat Personal (VMP) al municipi de Calvià”.

En compliment del que es disposa en l'article 102.b) de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, es somet l'esmentat acord a informació pública per un termini de trenta dies hàbils a contar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, termini durant el qual els ciutadans i persones legítimament interessades poden examinar l'expedient que es troba en el Servei de Medi Ambient i Transició Ecològica de l'ajuntament i formular les reclamacions, objeccions o observacions que estimin pertinents.

En aplicació del que disposa l'apartat d) de l'esmentat article, la resolució de les reclamacions, objeccions o observacions serà adoptada pel Ple Municipal. Si no n'hi ha, es donarà per definitivament aprovat l'acord inicial, sense necessitat d'un nou acord exprés.

 

Calvià, 3 de novembre de 2020

El tinent de batle delegat de Juventud, Participació Ciutadana, Medi Ambient, Transició Ecològica y Memòria Democràtica

(Per delegació de Batlia de 17 de juny de 2019)

Rafel Sedano Porcel