Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 10911
Extracte de l’aprovació per part de la consellera executiva del Departament de Cultura, Educació i Patrimoni del Consell Insular d’Eivissa del dia 22 d’octubre de 2020, de la convocatòria del XVIII Premi de relats curts Joan Castelló Guasch, any 2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS 531890

De conformitat amb allò establert als articles 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i 4.1 de la Resolució de 10 de desembre de 2015, de la Intervenció General de l'Administració de l'Estat, per la qual es regula el procés de registre i publicació de convocatòries de subvencions i ajudes en el Sistema Nacional de Publicitat de Subvencions (BOE núm. 299, de 15 de desembre de 2015), es publica l'extracte de la convocatòria del XVIII Premi de relats curts Joan Castelló Guasch, any 2020.

Primer. Objecte

És l'objecte del Premi de relats curts Joan Castelló Guasch seleccionar i premiar el millor recull de relats curts, amb la intenció de fomentar la llengua catalana i la literatura en aquesta llengua en el si de la nostra societat.

Es convoca per a l'any 2020 el XVIII Premi de relats curts Joan Castelló Guasch amb la finalitat de, fent un reconeixement a la ingent obra de l'escriptor eivissenc Joan Castelló Guasch, impulsar la feina dels escriptors en llengua catalana per contribuir a la creació literària en el si de la nostra societat.

Segon. Participants

Podrà accedir a la convocatòria d'aquest concurs literari qualsevol escriptor/a en llengua catalana majors d'edat, que hagi nascut o resideixi a l'Estat espanyol.

Tercer. Característiques literàries dels treballs

- Les obres s'han de presentar escrites en llengua catalana

- Ha de ser un recull de narracions originals i inèdites, i no pot haver estat premiat ni el conjunt de narracions ni cap d'aquestes individualment en altres certàmens literaris.

- La persona participant es responsabilitza (mitjançant la signatura de la declaració responsable que figura a l'annex 1 de les bases) que cada una de les narracions presentades són originals seues (no publicades en cap format) i no han estat premiades en altres certàmens literaris. En cas que posteriorment es demostràs que l'obra ha estat plagiada, no és original o ha estat premiada amb anterioritat, la persona que ha percebut el premi tendrà l'obligació de reintegrar-lo en la forma prevista a la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

- El recull presentat ha d'estar format per un mínim de cinc relats i un màxim de deu.

- Cada relat ha de tenir una extensió mínima de tres folis i un màxim de deu, en format DIN-A4 i cos de lletra 12.

- No es poden presentar treballs manuscrits.

- No s'admetran narracions que vagin signades per l'autor/a.

Quart. Crèdit pressupostari i quantia del premi

La dotació del premi serà de 2.500 euros, amb càrrec a l'aplicació pressupostària 3340 48100 dels vigents pressupostos.

A més l'obtenció del premi suposarà la publicació, per part del CIE, de l'obra premiada. L'import del premi s'ha d'entendre com a pagament dels drets d'autor/a de la primera edició.

La percepció dels premis estarà subjecta a la normativa fiscal legal vigent.

 

Cinquè. Termini i lloc per a la presentació dels treballs

S'estableix un termini de deu (10) dies hàbils, que s'inicia l'endemà de la publicació d'aquest extracte de la convocatòria al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), per presentar els treballs de la forma que estableix la base 7.3, al Registre d'Entrada del Consell Insular d'Eivissa o en les altres formes previstes a l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Eivissa, 5 de novembre de 2020

El cap de Secció del Departament de Cultura, Educació i Patrimoni del Consell Insular d'Eivissa José Vicente Garibo Redolat