Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MODEL ECONÒMIC, TURISME I TREBALL

Núm. 10865
Resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball per la qual es disposa la inscripció i dipòsit en el Registre de Convenis Col·lectius de les Illes Balears, i la publicació de l’Acta de la Comissió negociadora del Conveni col·lectiu de l’empresa Globalia Servicios Corporativos, SL (codi de conveni 07100232012014 )

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El 21 de gener de 2020, la Comissió negociadora del Conveni col·lectiu de l'empresa Globalia Servicios Corporativos, SL acordà l'ampliació del termini d'ultractivitat del conveni i subscriví la corresponent acta de la reunió.

2. El 17 de febrer de 2020, Antonio de la Fuente Fernández, en representació de la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu, sol·licità el registre, el dipòsit i la publicació del l'acta esmentada.

Fonaments de dret

1. L'article 90.3 del Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre.

2. El Reial decret 713/2010, de 28 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis i acords col·lectius de treball.

3. L'article 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Inscriure i dipositar l'acta de l'acord de la Comissió negociadora del Conveni col·lectiu de l'empresa Globalia Servicios Corporativos, SL de 21 de gener de 2020, en el Registre de Convenis Col·lectius de les Illes Balears.

2. Notificar aquesta Resolució a la persona interessada.

3. Ordenar la traducció del text a la llengua catalana i fer constar que la versió castellana del text és l'original signada per la Comissió Negociadora i que la versió catalana n'és una traducció.

4. Publicar l'Acta en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 11 de setembre de 2020

La directora general de Treball i Salut Laboral

Virginia Abraham Orte

Per delegació del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball

(BOIB 97/2019)

 

 

ACTA DE REUNIÓ DE LA COMISSIÓ NEGOCIADORA DEL IV CONVENI COL·LECTIU DE L'EMPRESA GLOBALIA SERVEIS CORPORATIUS, S.L.

Reunits en les instal·lacions de l'empresa situades a Llucmajor, en data 21 de gener de 2020, a les 10.30 hrs. del seu matí, d'un costat, en representació de l'empresa Sra. Mari Luz Moreno; i d'un altre costat, en representació de la part social, per SPV, Sra. María Malo, Sra. María de la Mar Barceló i Sr. Fermín Martínez i per UGT Sr. Patricio Assef.

Assisteixen a aquesta reunió en qualitat d'assessors de la part social, per part de SPV Sr. Juan José Guirado, Sra. Carolina Morales; i per part d'UGT Sra. Sonia Álvarez.

Donant-se inici a la reunió, totes dues parts acorden ampliar la durada del període de vigència prorrogada del III conveni col·lectiu de l'empresa Globalia Serveis Corporatius, S.L. fins al dia 31/12/2020, a l'efecte de facilitar les actuacions negociadores de l'IV conveni col·lectiu.

A continuació, totes dues parts designen a Sr. Antonio de la Fuente, perquè notifiqui a la Direcció General de Treball la comunicació del present acord de pròrroga, aconseguit.

Totes dues parts donen per conclosa la reunió a les 11.00 hrs., procedint-se a la signatura de la present acta en el lloc i data a dalt indicats.