Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DES MERCADAL

Núm. 10862
Acord ple sobre la modificació del Reglament d'organització i funcionament de la Junta Local de Fornells

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consistori en sessió ordinària celebrada el passat dia 28 d'octubre de 2020, els grups municipals del PP i de l'ENTESA van presentar una moció d'urgència al Ple de la Corporació municipal sobre la modificació del Reglament d'organització i funcionament de la Junta Local de Fornells, i va acordar aprovar:

1. Canviar la redacció de l'article 7 del Reglament d'organització i funcionament de la Junta Local de Fornells

2. Canviar la redacció de l'article 8, punt 4 del Reglament d'organització i funcionament de la Junta Local de Fornells

3. A partir del dia següent de l'aprovació d'aquesta moció, i mentre la modificació del reglament de la JLF no estigui publicada al BOIB, es suspèn l'aplicació del reglament actual.

4. L'Ajuntament des Mercadal tramitarà tant prest com sigui possible aquests acords, i una vegada estigui publicada la modificació del reglament al BOIB, es procedirà a fer efectiu el nomenament dels nous 7 membres de la Junta Local de Fornells amb un termini no superior als 15 dies hàbils després de la seva aprovació.

Contra el punt número 3 de l'acord es pot presentar el recurs de reposició davant l'òrgan que va dictar l'acord, de conformitat amb el disposat en els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació en el BOIB.

Així mateix també es pot presentar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma de Mallorca, dins del termini de de dos mesos comptats des de el dia següent al de la publicació en el BOIB.

 

Es Mercadal, 5 de novembre de 2020

El batle

Francesc Ametller Pons