Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT LLUIS

Núm. 10831
Extracte de les bases que han de regir la concessió dels ajuts per fomentar la modernització de les empreses comercials detallistes i determinades empreses de serveis, així com l’obertura de nous establiments amb caràcter sostenible

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

M. Carolina Marquès Portella, Batlessa de l'Ajuntament de Sant Lluís, fa públic l'extracte de l'acord de la Junta de Govern Local de dia 29/10/2020, per la qual s'aproven la convocatòria i bases per la convocatòria pública de subvencions, de caràcter extraordinari, per fomentar la modernització i la millora de la competitivitat de les petites empreses comercials detallistes i determinades empreses de serveis, així com l'obertura de nous establiments amb caràcter sostenible.

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3 i 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de Dades Nacional de subvencions:

http://www.pap.hacienda.gob.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/531697

Primer. Objecte de la convocatòria: l'objectiu d'aquests ajuts és fomentar la modernització i la millora de la competitivitat de les petites empreses comercials detallistes i determinades empreses de serveis, així com l'obertura de nous establiments amb caràcter sostenible.

Segon. Beneficiaris: persones físiques i jurídiques privades, les agrupacions de persones físiques o jurídiques privades i les comunitats de béns o qualsevol altre tipus d'unitat econòmica o patrimoni separat que, encara que no tenguin personalitat jurídica, puguin dur a terme les accions que es pretenen fomentar.

Aquests beneficiaris han de ser titulars de petites empreses del sector del comerç detallista o de determinades empreses de serveis, amb establiment físic en el municipi de Sant Lluís ja existent, o bé que tinguin sol·licitada la llicència d'apertura i funcionament amb anterioritat al 30/11/2020. En el cas que no hi hagi un local o establiment físic, les persones beneficiàries hauran de tenir el domicili fiscal a Sant Lluís (amb anterioritat a la publicació d'aquestes bases).

Tercer. Bases Reguladores: Bases de la convocatòria pública de subvencions, de caràcter extraordinari, per fomentar la modernització i la millora de la competitivitat de les petites empreses comercials detallistes i determinades empreses de serveis, així com l'obertura de nous establiments amb caràcter sostenible.:

http://www.ajsantlluis.org/tauler/edictes.aspx?Tipo=01&HISTORIC=1

Quart. Crèdit de la convocatòria: El crèdit per aquesta convocatòria és de 120.000 euros

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds: fins el 30 de novembre de 2020.

Sisè. Quantia: La subvenció màxima és de 5000 euros per persona beneficiària.

 

Sant Lluís, 5 de novembre de 2020

La alcaldessa presidenta de Sant Lluís M. Carolina Marques Portella