Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 10587
Aprovació inicial del projecte d’Estudi de Detall per a l’adaptació i reajust de les alineacions existents a les vigents NNSS a un tram del carrer Corb Marí al Port d’Andratx

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El regidor delegat de Planejament, en data 25 d'octubre de 2020, ha adoptat la resolució 2020/2821 següent:

PRIMER. Aprovar inicialment el projecte d'Estudi de Detall per a l'adaptació i reajust de les alineacions existents a les vigents NNSS a un tram del carrer Corb Marí al Port d'Andratx.

SEGON. Sotmetre l'aprovació inicial a un període d'informació pública per termini de trenta dies mitjançant anunci, almenys, en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en un dels diaris de major difusió de les Illes Balears i en la seu electrònica de l'Ajuntament, on constarà la documentació completa. Durant el període d'informació pública, quedarà l'expedient a la disposició de qualsevol que vulgui examinar-lo, a l'efecte de que es presentin les al·legacions i suggeriments que es considerin pertinents.

TERCER. Notificar personalment a les persones propietàries dels terrenys compresos en l'àmbit territorial de l'estudi de detall, en ocasió del tràmit d'informació pública i per idèntic termini.

QUART. Que se sol·liciti informe preceptiu al Departament de Territori del Consell de Mallorca com a l'òrgan que exerceixi les competències en matèria d'urbanisme del consell insular.

 

Andratx, 30 d'octubre de 2020

El batle Joan Manera Jaume