Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 10748
Informació pública del projecte de serveis del transport regular de viatgers per carretera a l’illa de Formentera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa constar que el Ple del Consell Insular de Formentera, en la sessió de 28 d'octubre de 2020, a propòsit de l'assumpte

3.1.17.- PRP 2020/700. PROPOSTA D'APROVACIÓ INICIAL DEL PROJECTE DE SERVEIS DEL TRANSPORT REGULAR DE VIATGERS PER CARRETERA.

Ha adoptat el següent

ACORD

Primer.- Aprovar inicialment el Projecte de serveis de transport regular i d'ús general de viatgers per carretera de l'illa de Formentera, amb el text que figura en el següent enllaç: http://www.conselldeformentera.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=7393:2020-11-02-13-58-43&catid=409:plans-i-programes&Itemid=586&lang=ca.

Segon.- Publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), al tauler d'anuncis i a la pàgina web del Consell Insular de Formentera, així com a un diari dels de major difusió a l'illa de Formentera, edicte relatiu a l'acord d'aprovació inicial del projecte, per tal que la ciutadania i les persones legítimament interessades puguin examinar l'expedient i formular reclamacions durant el termini de 30 dies a partir de la publicació de l'edicte al BOIB.

Tercer.- Comunicar l'acord d'aprovació inicial al Consell Insular d'Eivissa, a la Federació d´Empreses Balears de Transports (FEBT), a l'Associació de taxistes de Formentera i a les empreses de transport discrecional en autobús de l'illa de Formentera.

Quart.- Donar audiència de l'acord d'aprovació inicial a les associacions veïnals i de defensa de les persones consumidores i usuàries establertes a Formentera i inscrites en el Registre d'Entitats Ciutadanes les finalitats de les quals guardin relació directa amb aquest.

Cinquè.-Sol·licitar l'informe del Consell Balear de Transports Terrestres.

Sisè.- Considerar que el Ple de haurà d'adoptar, en el seu moment, l'acord d'aprovació definitiva tot resolent les reclamacions que s'hi formulin per les persones interessades en general i el que resulti de les administracions i entitats a què hom dona audiència i de l'informe que se'n sol·licita del consell assessor sectorial abans esmentat.

En conseqüència,

a. La ciutadania i les persones legítimament interessades podran examinar l'expedient i formular reclamacions durant el termini de 30 dies a partir de la publicació de l'edicte present al BOIB. El document es troba al següent enllaç: http://www.conselldeformentera.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=7393:2020-11-02-13-58-43&catid=409:plans-i-programes&Itemid=586&lang=ca.

b. Així mateix també es publicarà al tauler d'anuncis i a la pàgina web del Consell Insular de Formentera, així com a un diari dels de major difusió a l'illa de Formentera, edicte relatiu a l'acord d'aprovació inicial del projecte present, als efectes de publicitat general.

c. Hom comunicarà l'acord d'aprovació inicial al Consell Insular d'Eivissa, a la Federació d´Empreses Balears de Transports (FEBT), a l'Associació de taxistes de Formentera i a les empreses de transport discrecional en autobús de l'illa de Formentera.

d. Hom dona audiència de l'acord d'aprovació inicial a les associacions veïnals i de defensa de les persones consumidores i usuàries establertes a Formentera i inscrites en el Registre d'Entitats Ciutadanes les finalitats de les quals guardin relació directa amb aquest.

e. Hom sol·licitarà l'informe del Consell Balear de Transports Terrestres.

f. Finalment, hom considera que el Ple de haurà d'adoptar, en el seu moment, l'acord d'aprovació definitiva tot resolent les reclamacions que s'hi formulin per les persones interessades en general i el que resulti de les administracions i entitats a què hom dona audiència i de l'informe que se'n sol·licita del consell assessor sectorial abans esmentat.

La qual cosa es publica per a general coneixement.

 

Formentera,  3 de novembre de 2020

La presidenta del Consell Insular

Alejandra Ferrer Kirschbaum