Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANTA MARGALIDA

Núm. 10726
Aprovació inicial expedient 2486/2020, de modificació de saldos comptables

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Acord del Ple de l'Ajuntament de SANTA MARGALIDA pel qual es posa de manifest l'expedient 2486/2020 instruït per la modificació de saldos comptables exercicis tancats 2002-2011.

El ple de l'Ajuntament en sessió celebrada el dia  29 d'octubre de 2020 aprovà l'expedient 2486/2020 de modificació de saldos comptables que implica l'anul·lació de drets reconeguts  pendents de cobrar d'exercicis tancats per prescripció, erros comptables, etc.

Es convoca tràmit d'informació pública a fi de que en un termini de 15 dies, pugui ser examinat pels interessats, formulant les al·legacions i presentant els documents i les justificacions que considerin pertinents.  Durant dit termini podrà ser examinat per qualsevol interessat en les dependències municipals perquè es formulin les al·legacions que s'estimin pertinents. Així mateix, estarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquest Ajuntament    [http://ajsantamargalida.sedelectronica.es].

De no presentar-se reclamacions l'expedient s'entendrà aprovat definitivament sense necessitat de nou acord plenari i es publicarà el corresponent edicte a l'efecte de publicitat.

 

Santa Margalida, 3 de novembre de 2020

El batle

Joan Monjo Estelrich