Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE PROMOCIÓ ECONÓMICA I DESENVOLUPAMENT LOCAL

Núm. 10723
Dissolució del Consorci TIC Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple del Consell Insular de Mallorca, en sessió extraordinària de dia 3 de novembre de 2020, adoptà el següent acord:

<<Primer.- Ratificar l'acord de dissolució del Consorci per mor de la separació de l'Ajuntament d'Esporles com a membre del Consorci TIC MALLORCA que es transcriu literalment:

“Primer.- Donar compte de l´exercici del dret de separació de l´Ajuntament d´Esporles.

Segon.- No continuar amb l´activitat del Consorci TIC Mallorca i declarar la dissolució amb efectes de 31 de desembre de 2020, d'acord amb l'article 126 de la LRJSP i amb l´article 32 dels Estatuts del Consorci TIC Mallorca, davant la separació de l'ajuntament d'Esporles.

Tercer.- Cedir la totalitat d'actius i passius del Consorci TIC Mallorca al Consell Insular de Mallorca amb la finalitat de mantenir la continuïtat de l'activitat  i aconseguir els objectius del Consorci que s'extingeix.

Quart.- Amb la finalitat de poder obtenir la unanimitat necessària; atorgar als membres no assistents un termini fins el dia 15 de novembre de 2020, perquè manifestin expressament la seva voluntat d'adherir-se al present acord.

Subsidiàriament, en el cas de que no sigui possible aconseguir la majoria necessària, designar com a membres de la Comissió Liquidadora, que aprovarà la quota de separació que li correspongui a cada un dels membres consorciats, a les següents persones:

-  Jaume Alzamora Riera, President del Consorci TIC Mallorca

-  Antoni Serra Puig, Tresorer del Consorci TIC Mallorca

Miquel Lluís Mestre Mestre, Gerent del Consorci TIC Mallorca

Cinquè.-  Subrogar tot el personal (tret del gerent) que hi desenvolupa les seves tasques, de conformitat amb la normativa laboral sobre successió d'empreses al Consell Insular de Mallorca.

Sisè.- Remetre aquest acord als ens consorciats no assistents i al Consell Insular de Mallorca per a la seva ratificació.”

Segon.- Acordar la gestió directa per part del Consell Insular de Mallorca dels serveis que presta el Consorci TIC Mallorca, així com la subrogació del personal (tret del gerent) que hi desenvolupa les seves tasques, de conformitat amb la normativa laboral sobre successió d'empreses, sense perjudici que s'analitzi posteriorment la millor forma de gestionar aquest servei.

Tercer.- Sotmetre aquest acords inicials a informació pública en el BOIB per un termini de 30 dies a efectes de reclamacions i suggeriments.

Quart.- Indicar que, en cas que no es presentin reclamacions o suggeriments durant el termini d'informació pública, s'entendran definitivament adoptats aquests acords inicials.

Cinquè.- Comunicar aquests acords a les entitats que formaven part del Consorci.>>

La qual cosa es fa pública als efectes de que s'hi puguin formular les al·legacions que es considerin pertinents, en el termini de trenta dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà de publicar-se aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Palma, 4 de novembre de 2020

La secretaria tècnica de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local

(Per delegació del conseller executiu de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local.  BOIB núm. 103 de 22-07-19)

Rosa Maria Cañameras Bernaldo