Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 10713
Aprovació inicial de la nova ordenança municipal per a la defensa i conservació del patrimoni verd del municipi de Calvià

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple Municipal en sessió ordinària celebrada el dia 29 d'octubre de 2020 va acordar aprovar inicialment la “Ordenança municipal per a la defensa i conservació del patrimoni verd del municipi de Calvià”.

En compliment del que es disposa en l'article 102.b) de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, es somet l'esmentat acord a informació pública per un termini de trenta dies hàbils a contar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, termini durant el qual els ciutadans i persones legítimament interessades poden examinar l'expedient que es troba en el Servei de Medi Ambient i Transició Ecològica de l'ajuntament i formular les reclamacions, objeccions o observacions que estimin pertinents.

En aplicació del que disposa l'apartat d) de l'esmentat article, la resolució de les reclamacions, objeccions o observacions serà adoptada pel Ple Municipal. Si no n'hi ha, es donarà per definitivament aprovat l'acord inicial, sense necessitat d'un nou acord exprés.

  

Calvià, 3 de novembre de 2020

El tinent de batle delegat de Joventut, Participació Ciutadana, Medi Ambient, Transició Ecològica i Memòria Democràtica

(Per delegació de Batlia de 17 de juny de al 2019)

Rafel Sedano Porcel