Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 10573
Anunci d’exposició pública de l’aprovació inicial de la modificació de l’ordenança fiscal reguladora de l’impost sobre béns immobles

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple del Consell Insular de Formentera, en sessió ordinària celebrada el 28 d'octubre de 2020, aprovà inicialment la modificació de l'Ordenança fiscal reguladora de l'Impost sobre Béns Immobles. Es fa públic que el Ple del Consell Insular de Formentera ha aprovat el següent acord: 

PRIMER.- Aprovar inicialment la modificació de l'article 7.2 de l'Ordenança fiscal reguladora de l'impost sobre béns immobles, d'acord amb el següent:

De tal manera que, allà on diu:

7.2 “El tipus de gravamen aplicable als béns immobles urbans serà del 0,80%”.

Ha de dir:

7.2 “El tipus de gravamen aplicable als béns immobles urbans serà del 0,75%”.

SEGON.- Publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), al tauler d'anuncis i a la pàgina web del Consell Insular de Formentera, així com a un diari dels de major difusió a l'illa de Formentera, edicte relatiu a l'acord d'aprovació inicial de la modificació de l'ordenança fiscal, per tal que la ciutadania i les persones legítimament interessades puguin examinar l'expedient i formular reclamacions durant el termini de 30 dies a partir de la publicació de l'edicte al BOIB.

TERCER.-  Remetre còpia acarada del text present aprovat provisionalment  a l'Institut de la Dona de les Illes Balears en compliment del que estableix l'art. 5.3 de la Llei 11/2016, de 28 de juliol, d'igualtat de dones i homes.

QUART.- Considerar que si en el termini d'informació pública no hi ha reclamacions, s'ha d'entendre definitivament aprovat l'acord provisionalment adoptat, sense necessitat d'un nou acord exprés.

CINQUÈ.- Ordenar la publicació íntegra al BOIB de l'acord corresponent (sobre modificació de l'Ordenança fiscal), ja sigui el provisional elevat a definitiu, ja sigui el derivat de l'estudi de les reclamacions, als efectes d'entrada en vigor, tot de conformitat amb el citat Text refós de la Llei d'hisendes locals i també l'article 103.2 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears.

    

Formentera, 30 d'octubre de 2020

La presidenta,

Alejandra Ferrer Kirschbaum