Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ALARÓ

Núm. 10569
Aprovació inicial de la Modificació puntual de les Normes subsidiàries de planejament urbanístic municipal de 2003, en allò que afecta a la unitat d’execució núm. 2 (UE-2, C/ de can Manyoles, zona antic Escorxador)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

(Exp. núm. 537/2020)

El ple de l'ajuntament, en sessió celebrada el dia 30 de juliol de 2020, acordà:

- Aprovar inicialment la modificació puntual de les Normes subsidiàries de planejament urbanístic municipal (NNSS) de 17.10.2003, en allò que afecta a la UE-2, promoguda per la Junta de compensació de la UE-2, amb la finalitat de corregir discrepàncies amb la superfície, límits i cessions, respecte de la delimitació gràfica i escrita de les NNSS, el projecte de compensació, el projecte d'urbanització, i la realitat.

La zona del territori afectada per la suspensió de llicències és la unitat d'execució núm. 2.

La documentació completa pot consultar-se a les oficines municipals i en el tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'ajuntament, www.ajalaro.net (apartat: Normes subsidiàries; carpeta: Modificació puntual unitat d'execució núm. 2, UE-2, C/ de can Manyoles, zona antic Escorxador), i es sotmet a informació pública per termini de 30 dies hàbils, perquè les persones interessades puguin presentar les al·legacions que estimin pertinents.

 

Alaró, 30 d'octubre de 2020

El batle Llorenç Perelló Rosselló