Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MANACOR

Núm. 10555
Aprovació provisional de la modificació de l'ordenança 05.POD reguladora Preu Públic per la prestació del servei d'escola municipal de música i dansa i conservatori municipal de música per a l'exercici 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de dia 19 d'octubre de 2020 acordà aprovar provisionalment la modificació de l'ordenança 05.POD reguladora Preu Públic per la prestació del servei d'escola municipal de música i dansa i conservatori municipal de música per a l'exercici 2021.

El Ple de l'Ajuntament de dia 29 d'octubre de 2020 acordà rectificar l'acord aprovat en data 19 d'octubre per una errada i aprovar provisionalment el text rectificat de la modificació de l'ordenança 05.POD reguladora Preu Públic per la prestació del servei d'escola municipal de música i dansa i conservatori municipal de música per a l'exercici 2021.

Aquest acord d'aprovació provisional queda exposat, per un termini de 30 dies hàbils, mitjançant la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el tauler d'anuncis de la seu electrònica d'aquest Ajuntament a l'efecte que les persones interessades puguin examinar l'expedient i presentar les reclamacions que estimin oportunes. En el cas que transcorregut el termini no s'hagi presentat cap reclamació, s'entendrà definitivament aprovat de forma automàtica, sense necessitat d'un nou acord exprés, l'acord provisional adoptat.

 

Manacor, 30 d'octubre de 2020.

La 4a tinenta de batle i delegada d'Economia, Hisenda i Promoció M. Antònia Truyols Martí Per delegació del batle (BOIB núm. 4, de 09/01/2020)