Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 10536
Decret de la Presidència pel qual es deleguen les funcions de Secretaria de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aquesta Presidència, avui, ha decretat.

«Fets

1. Mitjançant el Decret de dia 30 d'agost de 2017, es van delegar les funcions de Secretaria delegada de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) en la Sra. Maria Àngels Vanrell Julià.

2. El president de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials ha proposat deixar sense efecte el Decret de dia 30 d'agost de 2017 i encomanar, amb data d'inici el dia 3 de novembre de 2020, les funcions de Secretaria delegada a la Sra. Catalina Llull Vallès, cap del Servei Jurídicadministratiu de l'IMAS.

3. Mitjançant el Decret de dia 18 de juny de 2020 es van encomanar les funcions de Secretaria delegada de l'IMAS pels casos d'absència legal o reglamentària de la persona titular en la Sra. Catalina Llull Vallès.

4. El secretari general, per suplència, ha formulat la corresponent proposta.

Fonament jurídic

L'article 15.1 dels Estatuts de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials estableix que actuarà de secretari el secretari general del Consell de Mallorca, que podrà delegar en un funcionari del grup A del propi Institut Mallorquí d'Afers Socials.

Per això, decret:

1. Revocar el Decret de dia 30 d'agost de 2017 pel qual es van encomanar les funcions de Secretaria delegada de l'IMAS, en la Sra. Maria Àngels Vanrell Julià.

2. Revocar, amb efectes del dia 2 de novembre de 2020, el Decret de dia 18 de juny de 2020, pel qual es van encomanar les funcions de Secretaria delegada de l'IMAS pels casos d'absència legal o reglamentària de la persona titular en la Sra. Catalina Llull Vallès.

3. Encomanar, amb efectes de dia 3 de novembre de 2020, les funcions de Secretaria delegada de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, a la Sra. Catalina Llull i Vallès, cap del Servei de Jurídicoadministratiu de l'IMAS i que reuneix els requisits establerts a l'article 15.1 dels Estatuts de l'IMAS.

4. Publicar aquest Decret en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

5. Donar compte d'aquest Decret a la Presidència i a la Gerència de l'IMAS, i comunicar-lo a les persones interessades.»

 

Palma, 29 d'octubre de 2020

La presidenta Catalina Cladera Crespí