Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 10495
Aprovació definitiva de la modificació de l'ordenança general de recaptació de tributs i altres ingressos de Dret Públic de l'Ajuntament d'Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Que en data 3 d'agost de 2020 el Ple de l'Excm. Ajuntament d'Eivissa, va acordar aprovar inicialment la modificació de l'ordenança general de recaptació de tributs i altres ingressos de Dret Públic de l'Ajuntament d'Eivissa.

Que una vegada conclòs el termini d'informació pública del citat reglament/Ordenança, queda aprovada definitivament de forma automàtica per transcórrer el termini d'informació pública sense la presentació d'al·legacions contra el text aprovat inicialment.

Mitjançant el present, es publica el text íntegre de l'ordenança general de recaptació de tributs i altres ingressos de Dret Públic de l'Ajuntament d'Eivissa, per al seu general coneixement, de conformitat amb l'article 103 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, en relació amb l'article 113 de la mateixa Llei, a l'efecte de la seva entrada en vigor.

Contra aquest acord, que esgota la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el terme de dos mesos, a comptar des de l'endemà a la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, de conformitat amb el que estableixen els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

ANNEX. TEXT ÍNTEGRE APROVAT DEFINITIVAMENT

DISPOSICIÓ TRANSITÒRIA

A conseqüència de l'Estat d'alarma decretat i a la vista de la situació econòmica que estam patint en aquests moments, la freqüència dels càrrecs establerta a l´article 12 d´aquesta ordenança, quedarà establerta amb efectes  fins al 31 de desembre de 2020, en els mesos següents i amb els següents percentatges: El venciment del 5 o el dia hàbil posterior d'agost el 30% , 5 o el dia hàbil posterior d'octubre el 40% i 5 o el dia hàbil posterior de desembre l'import restant.

VIGÈNCIA

Les modificacions d'aquesta Ordenança fiscal, aprovades pel Ple de la Corporació en sessió celebrada el dia 3 d'agost de 2020, publicada l'aprovació definitiva en el BOIB de dia de , entraran en vigor el dia següent a la publicació íntegre de l'acord d'aprovació definitiva i serà vigent fins al 31 de desembre de l'any 2020

 

Eivissa, 21 d'octubre de 2020

El secretari acctal

Joaquin Roca Mata