Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE COSTITX

Núm. 10418
Anunci oferta pública corresponent a l'exercici 2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Sr. Batle, en data 28 d'octubre de 2020, ha dictat la següent:

RESOLUCIÓ DE BATLIA

Atès que es considera imprescindible l'aprovació de l'Oferta d'Ocupació Pública de 2020 vistes les necessitat de cobertura de diferents llocs de feina.

De conformitat amb el previst a l'article 91.1 de la Llei 7/1985, de 2 abril, Reguladora de les Bases del Règim Local les Entitats Locals, les corporacions locals formaran públicament la seva oferta d'ocupació, ajustant-se als criteris fixats en la normativa bàsica estatal.

Considerant que l'Oferta d'Ocupació Pública ha de desenvolupar-se en el termini improrrogable de tres anys.

En semblants termes es pronuncia l'article 47 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la Funció Pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears, en determinar que seran objecte d'Oferta d'Ocupació Pública anual el conjunt de places vacants de personal funcionari i de personal laboral, amb dotació pressupostària, la cobertura de la qual resulta necessària i no és possible amb el personal existent.

L'Oferta d'Ocupació Pública ha d'indicar el cos, l'escala i l'especialitat o el nivell i la categoria professional a la qual corresponguin les places vacants i es publicarà en el Butlletí Oficial dels Illes Balears.

Considerant que la proposta compleix les limitacions imposades per la Llei 6/2018, de 3 de juliol, de Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2018, respecte a les ofertes d'ocupació pública.

Considerant que l'aprovació de l'Oferta d'Ocupació Pública correspon al Batle en virtut del previst en l'article 22.1.g) i h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local.

A la vista de tot l'exposat,

PRIMER.- Aprovar la següent Oferta d'Ocupació Pública per al present exercici en els termes que a continuació s'estableixen:

Dins les limitacions derivades de la taxa de reposició d'efectius establertes a l'apartat Uno.2 de l'article 19 de la Llei 6/2018, de 3 de juliol, de pressuposts generals de l'Estat per a 2018 s'inclouen en la present oferta aquelles places reservades a funcionarització de personal laboral que desenvolupa funcions o llocs classificats com a propis de personal funcionari, a l'empara de la disposició transitòria segona les Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, mitjançant el qual s'aprova el text refós de la llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic. Tot això de conformitat amb la següent quantificació:

PERSONAL FUNCIONARI

Grup/Subgrup de classificació professional

Escala

Subescala

Places

Forma d'accés

C2

Adm. General

Auxiliar

1

Promoció interna

C2

Adm. Especial

Auxiliar Biblioteca

1

Promoció interna

SEGON.- Publicar l'Oferta d'Ocupació Pública a la web d'aquest Ajuntament, en el seu tauler d'anuncis i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), per a general coneixement i interposició dels recursos que, si escau, els interessats considerin oportú.

El que es fa públic per a general coneixement, advertint als interessats que contra aquesta Resolució podran interposar recurs potestatiu de reposició davant aquesta Batlia, en el termini d'un mes a comptar de l'endema de la publicació”

També poden interposar alternativament recurs contenciós-administratiu davant el Jutjat del Contenciós-Administratiu amb seu a Palma, en el termini de dos mesos, de conformitat amb el que estableixen els articles 30, 114-c) i 112.3 de la Llei 39/2015. d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i 8, 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

En cas d'optar per la interposició del recurs de reposició no es podrà interposar un recurs contenciós -administratiu fins que s'hagi notificat la resolució expressa del recurs de reposició o hagi transcorregut un mes des de la seva interposició sense haver rebut la notificació, data en què es pot entendre desestimat per silenci administratiu.

 

Costitx, 28 d'octubre de 2020

El batle Antoni Salas Roca