Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE SÓLLER

Núm. 10357
 "Expedient 3166/18. Aprovació definitiva de la modificació puntual del PGOU de Sóller de 1998, per a la reordenació de qualificacions de sistemes de serveis tècnics i d'equipament públic de l'antic escorxador municipal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Ajuntament en Ple, a la sessió ordinària de 16 d'abril de 2019, va adoptar, entre d'altres, el següent acord:

"Expedient 3166/2018. Aprovació definitiva de la modificació puntual del PGOU de Sóller del 98 per a la reordenació de qualificacions de sistemes de serveis tècnics i d'equipament públic de l'antic escorxador municipal.

PRIMER.- Aprovar definitivament la modificació puntual del P.G.O.U. de Sóller de 1998, per a la reordenació de qualificacions de sistemes de serveis tècnics i d'equipament públic de l'antic escorxador municipal.

SEGON.- Disposar la publicació del present acord mitjançant la inserció del corresponent anunci al Butlletí Oficial de les Illes Balears, en un dels diaris de major circulació i edicte al Tauler d'Anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament.»

Seu electrònica de l'Ajuntament de Sóller: http://soller.sedeelectronica.es   o a través de l'enllaç directe:
http://soller.sedelectronica.es/transparency/7bfdf34e-6880-453d-9a9b-ccc19f5cfbaf/

Modificació  per a la reordenació de qualificacions de sistemes de serveis tècnics i d'equipament públic de l'antic escorxador municipal:

Consisteix amb la nova delimitació del sistema de Servei Tècnic per tal d'ajustar-lo a la infraestructura  actual o la nova delimitació de l'Equipament previst per tal d'ajustar-lo a les edificacions existents i assignar-li tots els usos que contempla el pla general en el seu article 23.

La documentació escrita a modificar únicament afecta a la fitxa de l'equipament (E) i que consistirà en:

MODIFICACIÓ FITXA 20, Escorxador Municipal

- alteració de l'àmbit de l'equipament: de 1.580m2 passa a tenir 2.259m2 i els usos permesos

- usos permesos: de socio-cultural i proveïments passa a tenir tots els usos possibles com a sistema d'Equipament (art.23.2): ús docent, sanitari-assistencial, religiós, socio-cultural, administratiu, proveïments, esportiu, aparcament.

- incorporació a les condicions de l'edificació la conservació de l'arbrat existent i la compatibilitat de les possibles ampliacions amb la protecció del bé.

Proposta modificació plànol ordenació G13:

Segons disposa l'apartat 2.e. de l'article 82 del Reglament de la Llei 2/2014 d'Ordenació i Us del Sòl (i que no contradiu la vigent Llei 12/2017 d'urbanisme de les Illes Balears), la memòria ha de contenir un resum executiu que delimiti els àmbits en els quals l'ordenació projectada altera la vigent, amb un plànol de situació l'abast i l'alteració i, si escau, els àmbits en què se suspenen l'ordenació o els procediments d'execució o d'intervenció urbanística i la durada d'aquesta suspensió.

a) Delimitació de l'àmbit: l

b) Abast de l'alteració: l'alteració dels documents normatius afecta a la fitxa 20.Escorxador municipal inclosa dins el document de Memòria del Pla General.

c) Documentació gràfica a modificar: Es modifica el plànol d'ordenació núm. G13

d) Suspensió de l'ordenació: No es preveu la suspensió de l'ordenació.

II.- NORMES URBANÍSTIQUES MODIFICADES

ANNEX NORMATIU 7. FITXA 20

20. Escorxador municipal

ÀMBIT: L'assenyalat en els Plànols de Zonificació, Sector i Àmbits del Planejament a escala 1:1.000, sèrie 0.2

SUPERFÍCIE: 2.259 M2

QUALIFICACIÓ: E

USOS PERMESOS: Educatiu, sanitari, assistencial, religiós, socio-cultural, administratiu, proveïments, esportiu.

CONDICIONS PER L'EDIFICACIÓ: L'edificació es subjectarà als següents criteris:

- La construcció s'adaptarà a les necessitats funcionals de l'equipament, al paisatge i a les condicions ambientals del seu emplaçament.

- Edificabilitat neta màxima: 1m2st/m² sòl.

- La configuració i distribució dels cossos de fàbrica en el solar haurà de ser tal que permeti, en principi, desenvolupar a l'interior de la parcel·la arbrats amb jardineria. Es conservarà tot l'arbrat existent en ella.

- L'alçada màxima permesa serà de 9,50m sobre la cota natural del terreny, en tots els fronts de la parcel·la.

- Les possibles ampliacions han de ser compatibles amb la protecció patrimonial del bé d'acord amb la fitxa individualitzada i les determinacions del catàleg municipal.

20.- ESCORXADOR

E:1/1000

III.- MEMÒRIA DE VIABILITAT ECONÒMICA I INFORME SOSTENIBILITAT. PREVISIONS TEMPORALS DE L'ACTUACIÓ

MEMORIA DE VIABILITAT ECONÒMICA I INFORME SOSTENIBILITAT (ART 59.4.e LUIB)

Tot l'àmbit és de propietat municipal i per tant, la present modificació puntual no suposa cap alteració sobre el cost econòmic de les actuacions previstes al PGOU de Sóller en el seu document núm. 7 en referència a l'Estudi Econòmic i Financer.

PREVISIONS TEMPORALS DE L'ACTUACIÓ

La present modificació puntual no suposa cap previsió temporal i per tant no es veuen alterades les previsions que estableix el PGOU de Sóller en el seu document núm. 7 en referència al Programa d'Actuació.

IV.- DOCUMENTACIÓ GRÀFICA

plànol d'ordenació G13.

 

Sóller, 22 d'octubre de 2020

El regidor

Jaume Bestard Matas