Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PORRERES

Núm. 10092
Acord del Ple de l'Ajuntament de Porreres pel qual s'aprova l'Annex a l'aprovació amb exposició pública de l'esmena de deficiències (18/12/2017) de l'expedient de modificació de Normes subsidiàries de planejament i adaptació al Pla Territorial Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Porreres, en sessió ordinària de 28 de setembre de 2020, va aprovar l'Annex a l'aprovació amb exposició pública de l'esmena de deficiències (18/12/2017) de la modificació de les Normes de Planejament i adaptació al Pla Territorial de Mallorca, redactat pel GAAT el setembre de 2020, juntament amb el document d'informació ambiental complementaria i la resolució d'al·legacions en els termes que obren en l'expedient.

De conformitat amb l'article 55.3 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears, se sotmet a participació pública per termini de quaranta-cinc dies hàbils, a comptar des de l'endemà al de la publicació del present anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. Durant el dit termini podrà ser examinat per qualsevol interessat en les dependències municipals perquè es formulin les al·legacions que s'estimin pertinents. Així mateix, estarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquest Ajuntament [adreça https://www.porreres.cat/ca]. El present anunci servirà de notificació als interessats, en cas que no pugui efectuar-se la notificació personal de l'atorgament del tràmit d'audiència.

 

Porreres,  21 d'octubre de 2020

La alcaldessa

Francisca Mora Veny