Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, UNIVERSITAT I RECERCA

Núm. 10066
Correcció d’errades advertides en la Resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres de 19 d’octubre de 2020 per la qual s’aproven les Instruccions complementàries per avaluar l’aprenentatge dels alumnes de l’educació primària a les Illes Balears per al curs 2020-2021 (BOIB núm.180, de 20 d’octubre)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

En data 20 d'octubre de 2020, s'ha publicat la Resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres de 19 d'octubre de 2020 per la qual s'aproven les Instruccions complementàries per avaluar l'aprenentatge dels alumnes de l'educació primària a les Illes Balears per al curs 2020-2021.

Aquesta resolució complementa els aspectes necessaris de l'avaluació de l'educació primària establerts a l'Ordre de la consellera d'Educació, Cultura i Universitats de 6 de març de 2015, per la qual es regula l'avaluació de l'aprenentatge dels alumnes de l'educació primària a les Illes Balears.

Una vegada signada i enviada la documentació al BOIB per a la seva publicació, s'ha detectat una errada en la versió que es va signar i enviar per publicar, que no es corresponia amb la darrera versió de la resolució.

Fonaments Jurídics

1. D'acord amb l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, les administracions públiques poden rectificar en qualsevol moment els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

2. De conformitat amb el que estableix l'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en els actes i les disposicions administratives correspon a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició. La rectificació ha d'especificar, si s'escau, els efectes jurídics que se'n deriven, i s'ha de notificar o publicar preceptivament quan faci referència a actes que hagin estat notificats o publicats.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Corregir les errades advertides en el sentit següent:

El darrer paràgraf de la lletra a) del punt 2.4 de la Resolució,

Allà on diu:

Les programacions docents de Llengua i literatura castellana i de Llengua i literatura catalana han d'estar coordinades per nivells, tant en el seu contingut com en la seva temporització i metodologia. En aquest sentit, els departaments didàctics implicats han d'acordar una distribució temporal dels elements del currículum, evitant duplicitats, i poder dedicar així el màxim de temps al desenvolupament d'activitats d'aprenentatge de les diferents destreses lingüístiques des d'una vessant funcional i comunicativa de la llengua. Aquests elements comuns en el desenvolupament de les diferents destreses de la competència lingüística també seran tinguts en compte per part del departament de Llengües estrangeres.

Ha de dir:

Les programacions docents de llengua castellana i literatura i de llengua catalana i literatura han d'estar coordinades per nivells, tant en el seu contingut com en la seva temporització i metodologia. En aquest sentit, els equips docents implicats han d'acordar una distribució temporal dels elements del currículum, evitant duplicitats, i poder dedicar així el màxim de temps al desenvolupament d'activitats d'aprenentatge de les diferents destreses lingüístiques des d'una vessant funcional i comunicativa de la llengua. Aquests elements comuns en el desenvolupament de les diferents destreses de la competència lingüística també seran tinguts en compte per part dels mestres especialistes de llengua estrangera: anglès.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears

 

Palma, 21 d'octubre de 2020

El director general de Planificació, Ordenació i Centres

Antonio Morante Milla