Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANTA MARGALIDA

Núm. 10036
Determinació del termini per sol·licitar beques pel curs acadèmic 2020-2021 per a estudiants que cursin estudis no obligatoris

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Batle de l' Ajuntament de Santa Margalida, en data 15 d'octubre de 2020 ha dictat la resolució que s'insereix a continuació:

 “Atès que en data 9 d'octubre de 2020, mitjançant la Resolució de Baltia Núm. 1133 es va aprovar la convocatòria de beques pel curs acadèmic 2020-2021 per a estudiants que cursin estudis no obligatoris  per a l'any 2020 que es concediran d'acord amb les Bases Específiques aprovades pel Ple i publicades al BOIB núm. 171 de dia 3 d'octubre de 2020, així com els models d'instància.

La convocatòria s'ha publicat en el BOIB Núm. 177 de 15 d'octubre de 2020.

Atès que les bases específiques indicaven que el termini per presentar les sol·licituds s'indicaria a la convocatòria i que, no obstant aquesta previsió, resulta que la convocatòria ha omès aquesta dada i, en conseqüència, no està fitxat el termini per poder presentar les sol·licituds.

Per tot l'anterior, en ús de les facultats legalment conferides, RESOLC

PRIMER.- Fitxar que el termini per presentar les sol·licituds serà de 20 dies hàbils a comptar des del dia següent a la publicació de la convocatòria en el BOIB.

SEGON.- Publicar la present resolució en el Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma i a la Seu Electrònica d'aquest Ajuntament.»

El que es fa públic pel general coneixement.

 

Santa Margalida, 16 d'octubre de 2020

El batle

Joan Monjo Estelrich