Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 10003
Modificació de les bases reguladores per a la convocatòria extraordinària d’ajuts destinats a famílies per inscriure els seus fills o filles en activitats d'educació en el temps lliure infantil i juvenil per pal·liar els efectes de la COVID-19 durant l’estiu 2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 16 d'octubre, el Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa, va aprovar per unanimitat la modificació de les bases reguladores per a la convocatòria extraordinària d'ajuts destinats a famílies per inscriure els seus fills o filles en activitats d'educació en el temps lliure infantil i juvenil per pal·liar els efectes de la COVID-19 durant l'estiu 2020. (BOIB núm 166, 26/9/2020) i en concret la base 4 de les bases reguladores i l'Annex 2 de la convocatòria de la manera següent:

Primer. MODIFICAR la base 4 de les Bases reguladores per a la convocatòria extraordinària d'ajuts destinats a famílies per inscriure els seus fills o filles en activitats d'educació en el temps lliure infantil i juvenil per pal·liar els efectes de la COVID-19 durant l'estiu 2020, de la manera següent:

On diu:

/…

Per al cas que no s'exhaureixi el crèdit destinat aquesta convocatòria, es destinarà l'excedent a subvencionar les sol·licituds de persones físiques que hagin inscrit als seus fills i filles en escoles d'estiu i campus d'entitats previstes a l'esmentada Línia A de l'Ordre de la consellera d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears (Escoles d'estiu i campus esportius organitzats per entitats integrants de l'Administració local i entitats sense ànim de lucre, segons les definicions anteriorment esmentades), sempre que l'ajuda, bonificació o descompte del preu de l'activitat rebuda per les famílies, si és el cas, per part de les entitats enumerades en la Línia A no superi el import màxim previst per a les ajudes individuals d'aquesta convocatòria (100,00 € per infant d'entre 3 i 14 anys, per cada 30 dies o part proporcional).

En tots el casos, s'ha de donar preferència les famílies nombroses i a les famílies monoparentals.

Les activitats esmentades han de complir els requisits prevists en aquestes bases i en la normativa específica reguladora de les mateixes, i estar comunicades al Consell Insular d'Eivissa mitjançant declaració responsable.

Ha de dir:

/…

Seran també beneficiaris, per al cas que no s'exhaureixi el crèdit destinat aquesta convocatòria, les persones físiques que presentin sol·licituds per haver inscrit als seus fills i filles en escoles d'estiu i campus esportius, inclosos els que organitzin entitats previstes en la Línia A i encara que no compleixin els requisits exigits a la base 5.b), sempre i quan les activitats esmentades compleixin la normativa específica reguladora de les mateixes i hagin estat comunicades al Consell Insular d'Eivissa mitjançant declaració responsable.

Si les famílies sol·licitants ja reben una ajuda, bonificació o descompte del preu de l'activitat per part d'una altra entitat pública o privada, aquesta no pot superar el import màxim previst per a les ajudes individuals d'aquesta convocatòria (100,00 € per infant d'entre 3 i 14 anys, per cada 30 dies o part proporcional).

En tots el casos, s'ha de donar preferència les famílies nombroses i a les famílies monoparentals.

Segon. Modificar l'Annex 2 de la convocatòria per tal que inclogui les noves circumstàncies laborals i/o econòmiques que poden donar-se efectuada la modificació de les bases. Per això l'annex 2 quedarà de la següent manera:

  

 

ANNEX 2

DECLARACIÓ RESPONSABLE

Ajudes econòmiques destinades a famílies per inscriure els seus fills o filles en activitats d'educació en el temps lliure infantil i juvenil per pal·liar els efectes de la COVID-19 durant l'estiu 2020

A. Dades de la persona sol·licitant

Nom:

NIF:

Domicili:

 

Població:

CP:

Telèfon:

Mòbil:

Adreça electrònica:

Declara sota la seua responsabilitat que en relació amb el procediment per a l'obtenció d'ajudes econòmiques destinades a famílies per inscriure els seus fills o filles en activitats d'educació en el temps lliure infantil i juvenil per pal·liar els efectes de la COVID-19 durant l'estiu 2020:

1. Reuneix els requisits per obtenir la condició de beneficiari de conformitat amb l'establert a l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, en relació amb l'article 10 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de subvencions, i es compromet a mantenir el compliment de les anteriors condicions durant el període de temps inherent al dit reconeixement o exercici, i en cas que hi hagi alguna variació, a comunicar-ho a aquesta administració en el termini no superior a tres dies.

2. Coneix i es compromet a complir les obligacions contingudes a l'article 14 de la Llei 38/2003, en relació amb l'article 11 del Decret legislatiu 2/2005.

3. Es troba al corrent amb les seues obligacions tributàries amb la Hisenda estatal i autonòmica, amb la Seguretat Social i amb el Consell Insular d'Eivissa.

Altres ajudes

Marcau dins el cercle l'opció que correspongui:

O No he sol·licitat o rebut altres ajudes, bonificacions o descomptes del preu de l'activitat en qüestió a cap altra administració o entitat pública o privada i em compromet a comunicar per escrit al Consell Insular d'Eivissa qualsevol ajuda que demani per a la mateixa finalitat.

O He sol·licitat i/o rebut altres ajudes:

Ens: ______________________________________________ Import: __________ €

Ens: ______________________________________________ Import: __________ €

Circumstàncies laborals

(dels dos progenitors, si escau)

…................................................................................................amb DNI ...............................................

Pare/mare del/la menor…………..………………………………………………………………………………

Declara, baix la seua responsabilitat, que durant tot el temps que el meu/a fill/filla ha desenvolupat l'activitat d'educació en el temps lliure infantil i juvenil objecte de l'ajuda la meva situació laboral era:

O d'alta en la Seguretat Social realitzant una activitat retribuïda per compte d'altri.

O d'alta en la Seguretat Social realitzant una activitat retribuïda per compte propi.

O en situació d'incapacitat permanent absoluta.

O Altres situacions. Indicar…………………………………………………………………….…………..

Nom de l'empresa/entitat/Administració (si escau)...................................................................................

NIF.......................................................

…................................................................................................amb DNI ...............................................

Pare/mare del/la menor……………………..……………………………………………………………………

Declara, baix la seua responsabilitat, que durant tot el temps que el meu/a fill/filla ha desenvolupat l'activitat d'educació en el temps lliure infantil i juvenil objecte de l'ajuda la meva situació laboral era:

O d'alta en la Seguretat Social realitzant una activitat retribuïda per compte d'altri.

O d'alta en la Seguretat Social realitzant una activitat retribuïda per compte propi.

O en situació d'incapacitat permanent absoluta.

O Altres situacions. Indicar…………………………………………………………………………..

Nom de l'empresa/entitat/Administració (si escau)....................................................................................

NIF.......................................................

I perquè consti i tengui efecte davant l'òrgan que convoca la concessió de subvencions esmentada, firma aquesta declaració responsable.

....................................................................., ............. d ...................................... de 2020

(signatura)

POLÍTICA DE PRIVADESA

De conformitat amb l'establert a la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, al Reglament (UE) 2016/679 del Parlament i del Consell, de 27 d'abril de 2016, en relació amb la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (DOUE 4-5-2016), i a la resta de legislació vigent en aquesta matèria, us informam que les dades de caràcter personal que ens proporcioneu a través d'aquesta convocatòria s'incorporaran al fitxer de titularitat del Consell Insular d'Eivissa amb la finalitat de tramitar les sol·licituds d'aquestes ajudes econòmiques i la posterior publicació de les resolucions corresponents i no podran usar-se per a cap altra finalitat diferent a la mencionada.

Les persones titulars de les dades objecte de tractament podran exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat, cancel·lació i oposició, dirigint escrit, de forma electrònica (https://seu.conselldeivissa.es) o presencial, segons correspongui, al Consell Insular d'Eivissa, av. d'Espanya, 49, 07800 Eivissa. Així mateix, tenen el dret a presentar reclamació davant l'autoritat de control.

PRESIDÈNCIA DEL CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Tercer.- PUBLICAR l'esmentada modificació al Butlletí Oficial de Illes Balears (BOIB).

Quart.- Iniciar un NOU TERMINI per a la presentació de sol·licituds dels ajuts d'un mes a comptar des del dia següent a la publicació de l'acord de modificació de les Bases reguladores per a la convocatòria extraordinària d'ajuts destinats a famílies per inscriure els seus fills o filles en activitats d'educació en el temps lliure infantil i juvenil per pal·liar els efectes de la COVID-19 durant l'estiu 2020, com a mesura urgent i per fer front a l'impacte de la COVID-19 i facilitar la conciliació laboral i familiar, termini previst a la base 7.1.

   

Eivissa, 19 d'octubre de 2020

El cap de secció del Departament de Cultura, Educació i Patrimoni.

José Vicente Garibo Redolat