Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 9981
Aprovació definitiva de la Modificació Puntual núm. 10 de PGOU d’Inca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per l'Ajuntament en Ple en sessió ordinària de dia 24 de setembre de 2020 es va adoptar, entre d'altres, el següent acord:

"1.- ESTIMAR l'al·legació presentada pel Col·legi d'Arquitectes de les Illes Balears i, en conseqüència, es dona per corregida l'errada, una vegada que la documentació ha estat penjada de forma completa a la seu electrònica de l'Ajuntament, havent transcorregut els 45 dies hàbils corresponents d'exposició pública.

2.- APROVAR DEFINITIVAMENT, la proposta de Modificació Puntual núm. 10 de PGOU d'Inca, consistent en el canvi de qualificació de zona de casc antic a sistema viari, situat entre el carrer de l'Om i el carrer de Na Ferrilla (prolongació del tram de carrer per connectar amb la plaça del Mercat).

3.- DECLARAR la no subjecció a avaluació ambiental estratègica simplíficada la present proposta de Modificació puntual, d'acord amb el previst a l'article 9.5 de la Llei 12/2016, de 9 d'agost, d'avaluació ambiental de les Illes Balears, modificada per la Llei 9/2018, una vegada que ha estat justificat mitjançant el corresponent informe que consta transcrit a la part expositiva.

4.- PUBLICAR el present acord al butlletí oficial de les Illes Balears i a la pàgina web de l'Ajuntament.

5.- NOTIFICAR el present acord a les persones i/o interessats.

6.- TRAMETRE un exemplar complet diligenciat de la present Modificació al Consell de Mallorca i a l'Arxiu d'Urbanisme de les Illes Balears Inca.”

La qual cosa es fa pública als efectes oportuns.

 

Inca, 9 d'octubre de 2020

El batle-president Virgilio Moreno Sarrió