Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ALGAIDA

Núm. 9713
Procediment de canvi de titularitat en els drets funeraris del nínxol NA 9-4, de la Zona 5 del Cementiri Municipal d'Algaida

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Batlia Presidència, en data 8 d'octubre de 2020, atesa la sol·licitud presentada per Genoveva Cano Sastre, de canvi de titularitat en els drets funeraris del nínxol NA 9-4, de la Zona 5, del Cementiri Municipal d'Algaida, a favor de Genoveva Cano Sastre i Francisco Sastre Ferra.

Atès que els esmentats drets eren titularitat de José Cano Perea i Juana Sastre Mudoy i vista l'escriptura d'acceptació d'herència de data 20 de febrer de 2020, núm. de protocol 275 per part dels seus fills Fernando, Margarita, Genoveva, Miguel, Juana i José Cano Sastre.

Atesa la renúncia dels esmentats drets per part de Fernando, Margarita, Miguel, Juana i José Cano Sastre a favor de la seva germana Genoveva Cano Sastre,

Ha dictat la Providència següent:

1.- Admetre a tràmit l'inici del procediment de canvi de titularitat del nínxol núm. NA 9-4, de la Zona 5 del Cementiri Municipal d'Algaida, a favor de Genoveva Cano Sastre i Francisco Sastre Ferra, dels quals eren titulars José Cano Perea i Juana Sastre Mudoy.

2.- Publicar al BOIB la present resolució perquè en el termini de 10 dies naturals comptats a partir de la seva publicació, es puguin presentar al·legacions o reclamacions pertinents.

La qual cosa es fa pública per general coneixement i als efectes oportuns.

  

Algaida, 13 d'octubre de 2020

La batlessa

Maria Antònia Mulet Vich