Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS

Núm. 9678
Aprovació inicial del Projecte de Reglament del Institut Mallorquí d’Afers Socials, pel qual es regula el funcionament dels serveis socials per a persones amb discapacitat inclosos a la cartera insular de serveis socials i s’estableixen els requisits d’autorització i d’acreditació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En sessió celebrada dia 8 d'octubre de 2020 el Ple del Consell de Mallorca ha adoptat l'Acord següent:

“1. Aprovar inicialment el Reglament 1/20 de l ‘Institut Mallorquí d'Afers Social, l'abrogació el Reglament del Consell de Mallorca pel qual es regula el funcionament dels serveis socials per a persones amb discapacitat inclosos a la cartera insular de serveis socials i s'estableixen els requisits d'autorització i d'acreditació i s'aprova el nou règim jurídic que el regula.

2. Sotmetre l'expedient a informació pública, mitjançant la inserció dels anuncis corresponents en el tauler d'edictes del Consell de Mallorca i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, amb la finalitat que totes les persones que hi estiguin interessades puguin examinar-lo i presentar les reclamacions i els suggeriments que considerin pertinents, dins el termini de trenta dies, comptadors des de la inserció de l'anunci corresponent en el butlletí.

3. Ordenar que es duguin a terme la resta dels tràmits corresponents per a l'aprovació definitiva de la norma reglamentària, inclosa la sol·licitud de l'emissió dels dictàmens preceptius".

Podeu consultar l'expedient complet a la Secretaria delegada de l'IMAS, i el text del nou del Reglament pel qual es regula el funcionament dels serveis socials per a persones amb discapacitat inclosos a la cartera insular de serveis socials i s'estableixen els requisits d'autorització i d'acreditació a la seu electrònica del Consell de Mallorca (https://seu.conselldemallorca.net , concretament a l'apartat d' elaboració de disposicions generals.

La qual cosa es fa pública als efectes oportuns.

 

Palma, 9 de octubre de 2020

El president de l'IMAS i conseller executiu de Drets Socials ​​​​​​​Javier de Juan Martín