Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT BALEAR DE LA JOVENTUT

Núm. 9599
Correcció d’errors de la resolució del director de l’Institut Balear de la Joventut de 5 d’agost de 2020 per la qual s’aprova la dels Premis Carnet Jove per a Projectes d’Autoocupació i de les ajudes per iniciar l’ activitat d’aquests projectes per a l’any 2020 i se n’estableixen les bases

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

Mitjançant la resolució del director de l'Institut Balear de la Joventut, de 5 d'agost de 2020, publicada al BOIB núm. 151, de 1 de setembre, es va aprovar la convocatòria dels Premis Carnet Jove per a Projectes d'Autoocupació i de les ajudes per iniciar l' activitat d'aquests projectes per a l'any 2020 i s'establiren les bases.

S'ha advertit un error en la publicació al BOIB d'aquesta resolució, concretament a l'apartat 3 de l'Annex, Bases de la convocatòria dels Premis Carnet Jove per a Projectes d'Autoocupació i de les ajudes per iniciar l'activitat d'aquests projectes per a l'any 2020.

Fonaments de dret

L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú, estableix que “les administracions públiques podran, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes”.

L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Rectificar l'error observat a l'apartat 3 de l'Annex de la convocatòria dels Premis Carnet Jove per a Projectes d'Autoocupació i de les ajudes per iniciar l'activitat d'aquests projectes per a l'any 2020.

On diu:

Es destina a aquesta convocatòria de premis i ajudes la quantitat màxima de 30.000 €, a càrrec del pressupost de l'Institut Balear de la Joventut per a l'any 2020. D'aquest import, 14.000 € es destinaran als premis i 16.000 € es destinaran a les ajudes per posar en funcionament els negocis premiats.

Ha de dir: 

Es destina a aquesta convocatòria de premis i ajudes la quantitat màxima de 30.000 €, a càrrec del pressupost de l'Institut Balear de la Joventut per a l'any 2020. D'aquest import, 10.000 € es destinaran als premis i 20.000 € es destinaran a les ajudes per posar en funcionament els negocis premiats.

2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 6 d'octubre de 2020

El director de l'Institut Balear de la Joventut Per delegació (Resolució de 15 de febrer, BOIB núm. 23, de 20 de febrer) Sebastià Lliteras Lliteras