Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE DEIÀ

Núm. 9524
Aprovació inicial de la modificació del Reglament per a la regulació de les prestacions econòmiques de serveis socials de l’Ajuntament de Deià

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovada inicialment la modificació del Reglament per a la regulació de les prestacions econòmiques de serveis socials de l'Ajuntament de Deià, per Acord de Ple d'1 de setembre de 2020, de conformitat amb els articles 49 i 70.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril Reguladora de les Bases de Règim Local, es sotmet a informació pública per un termini de trenta dies, a contar des de l'endemà a la inserció d'aquest anunci al Bolletí Oficial de les Illes Balears per que puguin ser examinades i presentar les reclamacions que s'estimin oportunes.

Durant el termini esmentat podrà ser examinat per qualsevol interessat en les dependències municipals per que es formulin les al·legacions que s'estimin pertinents. Així mateix, el text de la modificació del Reglament municipal estarà a disposició dels interessats a la seu electrònica del portal web de l'Ajuntament.

En el cas de no presentar reclamacions en el termini fixat, s'entendrà definitivament aprovat l'Acord de modificació del Reglament esmentat.

  

Deià, 7 d'octubre de 2020

El batle

Lluís Enric Apesteguía Ripoll